ISSN 2457 - 3973

Cine este adolescentul din Piatra-Neamț ucis de tatăl său! Floris era voluntar și cânta pentru copiii bolnavi!

O dublă crimă petrecută marți dimineața, în jurul orei 04,00, în cartierul Gara Veche din Piatra-Neamț a șocat întreaga comunitate iar știrea a făcut rapid înconjurul țării. Un bărbat de 60 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat în casa în care locuia fiul său, de 16 ani, alături de fosta soacră, de 68 ani, și i-a înjunghiat pe amândoi în gât. Apoi a dat foc casei încercând să ascundă oribila crimă.

Individul a fost prins la scurtă vreme de polițiști și și-a recuoscut faptele în fața procuroului criminalist, căruia i-a spus că astfel a vrut să se răzbune pe faptul că a fost alungat din casă de soacra sa. Soția criminalului se află la muncă în Italia

Adolescentul ucis fără remușcări de propiul tată se numește Floris Petrache și era elev în clasa a X-a la Liceul de Artă ”Victor Brauner” din Piatra-Neamț. Profesorii și colegii sunt îngroziți și șocați deopotrivă de destinul său tragic.

Floris făcea parte din ansamblul liceului și participa la diverse evenimente caritabile organizate de Asociația ”Născută înger”. Unul dintre voluntatii asociației, Carmen Suciu, ne-a povestit cu lacrimi în ochi despre implicarea lui Florin în proiecte.

”Era un copil tare bun și liniștit și s-a implicat în foarte multe proiecte. Cânta pentru copiii bolnavi. A salvat vieți dar viața lui nu a fost salvată de nimeni. Nu îmi vine să cred, nu înțeleg de ce. Acum va cânta în corul îngerilor lui Dumnezeu și ne va susține de acolo, de sus. …….Ai cântat să salvezi vieți iar viața ta nu a putut să o salveze nimeni”, a declarat, pentru newsallert.ro, Carmen Suciu.

Articolul anterior

A fost prins criminalul din Gara Veche! Și-a ucis fiul și soacra!

Articolul următor

Primele declarații ale individului din Piatra-Neamț care și-a ucis fiul și soacra: ”Familia mi-a luat totul! Dacă îmi dădea o speranță de viață…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *