NewsAllert :

Încă 2 medii de 10.00 la Bacalaureatul din Neamț, după rezolvarea contestațiilor

Bărbat accidentat de tren la Trifești! Victima a murit pe loc!

Accident cu 6 victime în intersecția Izvoare cu Mărgineni (Papuc)

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune! Iată detaliile!

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

ISSN 2457 - 3973

Primele declarații ale individului din Piatra-Neamț care și-a ucis fiul și soacra: ”Familia mi-a luat totul! Dacă îmi dădea o speranță de viață…”

Florin Petrache, individul de 60 ani care și-a ucis marți dimineața fiul de 16 ani și soacara de 68 ani a fost adus, la orele prânzului, la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. Întrebat de jurnaliști de ce a comis crimele, Petrache a dat vina pe familia sa. Fără nici un fel de remușcări, fără măcar să mimeze că îi pare rău că a curmat 2 vieți, individul a indicat-o pe fosta soție ca fiind vinovată.

”Familia mea mi-a luat totul. Dacă îmi dedea o speranţă de viaţă…ultima speranţă mi-a luat-o. Lupu Carmen, e o vagaboandă! O viperă”, a declarat Florin Petrache în timp ce era introdus în Parchetul Neamț.

Pe pagina sa de facebook, bărbatul poza într-un tată model. Zeci de fotografii în care apărea aături de fiul său – cel pe care avea să îl ucidă cu sânge rece – au fost încărcate pe contul său, ilustrând diverse momente fericite.

Orbit de furie și aburii alcoolului, Petrache l-a ucis cu un cuțit pe fiul său și pe soacra lui. După ce i-a omorât a incendiat casa în care se aflau cele două cadavre.

Individul a fost prins la scurtă vreme de polițiști și și-a recuoscut faptele în fața procuroului criminalist, căruia i-a spus că astfel a vrut să se răzbune pe faptul că a fost alungat din casă de soacra sa. Soția criminalului se află la muncă în Italia.

Adolescentul ucis fără remușcări de propiul tată se numește Floris Petrache și era elev în clasa a X-a la Liceul de Artă ”Victor Brauner” din Piatra-Neamț. Profesorii și colegii sunt îngroziți și șocați deopotrivă de destinul său tragic.

Floris făcea parte din ansamblul liceului și participa la diverse evenimente caritabile organizate de Asociația ”Născută înger”. Unul dintre voluntatii asociației, Carmen Suciu, ne-a povestit cu lacrimi în ochi despre implicarea lui Florin în proiecte.

”Era un copil tare bun și liniștit și s-a implicat în foarte multe proiecte. Cânta pentru copiii bolnavi. A salvat vieți dar viața lui nu a fost salvată de nimeni. Nu îmi vine să cred, nu înțeleg de ce. Acum va cânta în corul îngerilor lui Dumnezeu și ne va susține de acolo, de sus. …….Ai cântat să salvezi vieți iar viața ta nu a putut să o salveze nimeni”, a declarat, pentru newsallert.ro, Carmen Suciu.

 

Articolul anterior

Cine este adolescentul din Piatra-Neamț ucis de tatăl său! Floris era voluntar și cânta pentru copiii bolnavi!

Articolul următor

Povestea dublei crime din Piatra-Neamț: a lovit orbește cu cuțitul; fiul său s-a pus între criminal și bunica lui și a fost ucis!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *