NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 26 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Cine este de fapt candidatul PNL pentru funcția de primar al Roznovului și care sunt principalele proiecte pentru oraș!

Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Roznov este Vasile Pavăl, cunoscut de cei mai mulți dintre roznoveni ca ”Lică” Pavăl.
În vârstă de 49 de ani, Vasile ”Lică” Pavăl este casatorit de 27 de ani cu Ana Mihaela și împreună au 2 copii: Eliza și Emilian.
”După Revolutie, ca foarte multi dintre roznoveni și nemțeni, am emigrat în căutarea unui trai mai bun. Am lucrat în diferite țări timp de 11 ani, perioadă în care am experimentat un nou mod de viață care mi-a dat speranța că se poate și la noi! Am luat decizia de a reveni în țară și de a deschide propria afacere, implementând ideile și modul de lucru pe care l-am văzut în spațiul european. Am reușit să construiesc o echipă cu oameni harnici și serioși cu care colaborez foarte bine, încercând să dezvoltăm un business din care să ne asigurăm o pâine albă pentru familiile noastre”, a declarat Vasile ”Lică” Pavăl.
Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Roznov a adăugat că a luat decizia de a-și asuma candidatura pentru că sunt multe lucruri de schimbat.
”Sunt convins că împreună cu viitorul președinte al Consiliului Județean, domnul Mugur Cozmanciuc, și cu cea mai bună echipă de consilieri locali și județeni, vom reuși să aducem orașul nostru în topul celor mai dezvoltate localități din Neamț. După 24 de ani în care actualul primar a mimat că face administrație publică, localitatea noastră a rămas mult în spate față de alte comune limitrofe. Încă avem drumuri de pământ, iar pe unde este asfaltat sunt numai gropi și șanțuri. Cei care locuiesc la blocuri se încălzesc cu sobe pe lemn iar fațadele sunt murdare de fum și pline de burlane ruginite, per ansamblu o imagine dezolantă. Mamele cu preșcolari trebuie să stea acasă cu cei mici pentru că nu avem o gradiniță cu program prelungit, bugetul familiei este înjumătățit din această cauză pentru că lucrează doar un părinte. Infrastructura școlară este ca înainte de Revoluție, tehnologia și echipamentele moderne lipsesc cu desăvârșire iar copiii merg prin zăpadă la toaletele din curte. Oborul de animale și bazarul sunt prost administrate și nu au standarde legale. Cât despre piață, nici nu putem vorbi când vedem câteva gherete ruginite în care dorm câinii comunitari. Spațiile de joacă pentru copii și zonele verzi sunt vise frumoase, din păcate au rămas doar promisiuni ale primarului Ciubotaru în ultimii 24 de ani. Baza sportivă este degradată, vestiarele stau să cadă la fel ca și gardul, nu avem nici măcar o echipă de fotbal în ultima divizie așa cum au comunele vecine. Ce să mai vorbim despre o strategie de sport în care să se regăsească tinerii care își petrec timpul liber pe internet. Curățenia în localitate lasă de dorit, nu există un serviciu de salubrizare care să fie dotat cu echipamente moderne. Oamenii care merg la serviciu în diverse zone ale localității trebuie să se descurce cu transportul propriu, iar dacă au noroc să treacă un microbuz pe ruta lor, stau în ploaie și frig, deoarece nu există stații de așteptare civilizate, ca să nu mai spun de un orar prestabilit”, a spus Vasile Pavăl, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Roznov.
Vasile Pavăl a spus că echipa PNL Roznov vine cu soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă orașul și are asigurate finanțările din funduri proprii, guvernamentale și europene.
”Vă aștept alături de mine și echipa PNL Roznov, pe toți cei care doriți să trăiți într-un oraș nu doar cu numele, ci si cu toate facilitățile, dar mai ales cu o infrastructură de cel mai înalt nivel. Avem mult de muncă, trebuie să reconstruim ce s-a năruit în 24 de ani de nepăsare dar împreună vom reuși”, a subliniat Vasile Pavăl, candidat PNL la funcția de primar al orașului Roznov.

Articolul anterior

Un individ și-a snopit în bătaie bunica de 83 de ani!

Articolul următor

Bărbat scos mort din râul Bistrița, în Piatra-Neamț

2 Commentarii

  • Da , ROZNOV are nevoie de mentalitate “OCCIDENTALĂ” , șiii…, de oameni patrioți și onești exact , cum a fost ALEXANDRU CEL BUN (prin mâna lui de fier Petrică Șchiopu la 1419 ) , când a înființat “SATUL ROZNOV” !

  • De Colonelul Gh. Ruset Roznovanu a-ți auzit? Vedeți ce a făcut el în perioada cit a fost prefect cei dinziua de azi nici praful nu ajung să îl șteargă, au făcut minuni pentru acele timpuri cu adevărat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *