NewsAllert :

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

Premierul Ludovic Orban: ”Contractul de pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, o furăciune pe față! Cu acei bani construiam 16 km de autostradă!”

Încă o clasă din Piatra-Neamț își suspendă cursurile din cauza COVID

Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț! Șoferul a intrat apoi pe contrasens!

Premierul Orban, în Neamț: ”Eu, dacă aș fi nemțean, aș fi jignit să mă conducă unul ca Arsene!”

Comuna Hangu s-a făcut de rușine! Contra-manifestație PSD tipic bolșevică la vizita premierului Orban!

Mugur Cozmanciuc, mesaj către Arsene: ”Ionele dragă, nici nu știi ce urmează să devii!”

Dragoş Chitic: “Bani europeni pentru modernizarea unor artere principale  din municipiu”

Incendiu la Roznov! O persoană a fost găsită decedată în locuință!

Dan Barna (președinte USR PLUS), la Neamț: Ideea că votul nu contează este neadevărată. Ieșiți la vot pe 27 septembrie!”

Bărbat accidentat mortal de un camion în Piatra-Neamț

  • 23 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

CJSU Neamț a decis: În 58 de localități din județ se circulă FĂRĂ DECLARAȚIE JUSTIFICATIVĂ! Iată lista nominală!

22 mai 2020

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Neamț a decis, joi, 21 mai, zonele în care se poate circula fără declarație de justificare (inclusiv fără legitimație de serviciu și dovadă eliberată de angajator).

Potrivit deciziei publicată mai jos, pe o rază de 30 de kilometri în jurul municipiilor Piatra-Neamț și Roman, localnicii pot circula fără documente justificative.

Ținând cont de limitele județului Neamț din partea de est a județului, din Roman și până la granițele cu județul Iași, Vaslui și Bacău, se circulă fără aceste documente.

De la Piatra-Neamț, limita de vest este orașul Bicaz iar în partea est este limita cu județul Bacău.

Așadar, se circulă LIBER în interiorul fieărei ZONE, pentru toți cei care au domiciliul sau locuiesc în respectiva zonă.

Iată localitățile pe fiecare zonă în care se circulă fără documente justificative:

ZONA PIATRA-NEAMȚ – Piatra-Neamț, Alexandru cel Bun, Pângărați, Tarcău, Bicaz, Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov, Zănești, Podoleni, Costișa, Gârcina, Dobreni, Negrești, Bodești, Crăcăoani, Ghindăoani, Bălțătești, Girov, Bârgăuani, Ștefan cel Mare, Dragomirești, Războieni, Dochia, Mărgineni, Piatra Șoimului, Borlești, Rediu, Tazlău, Cândești.

ZONA ROMAN – Roman, Bahna, Bîra, Boghicea, Botești, Bozieni, Cordun, Doljești, Dulcești, Făurei, Gâdinți, Gherăiești, Horia, Icușești, Ion Creangă, Moldoveni, Oniceni, Pâncești, Poienari, Ruginoasa, Săbăoani, Sagna, Secuieni, Stănița, Tămășeni, Trifești, Valea Ursului și Văleni.

Pentru stabilirea celor 2 zone metropolitane s-a avut în vedere atât faptul că sunt principalele motoare economice ale județului cât și faptul că în jurul acestor municipii sunt constituite și alte asocieri, cum ar fi ADI ECO Neamț, ADI URBTRANS și ADI AQUA NEAMȚ.

”Piatra-Neamț este municipiul care generează pe sectorul economic dezvoltare și sunt cerințe din partea agenților economici dar și a oamenilor din aceste localități. Aceeași hotărâre s-a luat și în ceea ce privește libera circulație pe zona Roman, fiind tot municipiu de grad unu. Rog pe toți cetățenii din județul Neamț să aibă echilibru și să respecte toate dispozițiile date de Ministerul Sănătății pentru distanțare socială și autoprotejare. Aceste măsuri sunt luate la nivel mondial, prin consultarea specialiștilor. Aproape 98% dintre români au respectat aceste prevederi și le mulțumim pentru acest lucru”, a declarat prefectul George Lazăr.

”Îi mulțumesc prefectului George Lazăr pentru buna colaborare instituțională și prin faptul că în calitatea sa realizează o punte de legătură între administrația locală și nivelul central. Le mulțumesc și eu pietrenilor pentru modul în care s-au comportat și cum au răspuns la apelul autorităților. Vă rog să fiți responsabili în continuare, să respectăm măsurile luate de autorități, de autoprotecție. Sănătate tuturor”, a declarat primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.

HCJSU 25_2020

Articolul anterior

Fostul episcop al Hușilor, reținut de polițiști la Mănăstirea Văratec

Articolul următor

În curând, cartierul Speranța va avea o școală și o grădiniță moderne

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *