ISSN 2457 - 3973

Comunicat de presă Ionel Arsene

Ionel Arsene, presedinte PSD Neamt: Liviu Dragnea a prezentat un plan concret de actiuni prin care sa reusim sa consolidam forta partidului

 

„Partidul Social-Democrat se afla intr-un moment important al existentei sale pe scena politica romaneasca. PSD are nevoie de un nou proiect politic, de o reorganizare a activitatii, astfel incat sa fim pregatiti pentru anul electoral 2016. Avem avantajul unui lider care cunoaste foarte bine partidul, problemele fiecarei filiale si poate gasi acele solutii adecvate pentru restabilirea unitatii si functionalitatii acestuia.

Liviu Dragnea a prezentat un plan concret de actiuni pe care PSD va trebui sa le puna in aplicare in asa fel incat sa reusim sa consolidam forta partidului. In acest moment, PSD are nevoie de o dezbatere despre modernizarea stangii, dar si despre modernizarea societatii romanesti, deoarece PSD ramane cel mai mare partid politic din Romania.

Am incredere ca noua conducere a PSD va contribui activ la realizarea unui climat politic diferit, caracterizat printr-un dialog constructiv. Actualul presedinte interimar al PSD are anvergura politica si experienta necesare pentru a conduce partidul”.

  Articolul anterior

  Ziarul de Roman îşi întrerupe ediția print

  Articolul următor

  Opt liberali vor să candideze la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular