ISSN 2457 - 3973

Opt liberali vor să candideze la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ!

Opt liberali s-au înscris în competiţia internă din PNL Neamţ pentru a fi desemnaţi candidat la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ. Iar lista rămâne deschisă chiar dacă oficial, în PNL, termenul limită este 3 august.

Cei opt candidaţi sunt Dragoş Chitic, Constantin Teodorescu, Paul Râtan, Andrei Ignat, Mihai Obreja, Paul Pintilie, Bogdan Mihăilă şi nu în ultimul rând Monica Anton.

Co-preşedinţii PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc şi Alexandru Drăgan au precizat că clar că lista nu este închisă şi că desemnarea candidatului se va realiza la începutul lunii septembrie, pe baza unui sondaj ce va fi comandat de Biroul Permanent Naţional al PNL.

”Toţi candidaţii trebuie să aibă în minte o strategie de dezvoltare a fiecărei localităţi care să facă parte dintr-o strategie unitară de dezvoltare a judeţului. Piatra Neamţ are o mare problemă: s-a dezvoltat frumos dar nu pe bani nerambursabili, pe bani europeni ci pe credite, şi asta este o problemă pentru viitor. Este marea provocare pentru candidaţii la funcţia de primar”, a declarat co-preşedintele PNL Neamţ, Alexandru Drăgan.

”Sondajul de opinie este singurul criteriul determinant cu potenţial de creştere şi favorabilitate. Va fi făcut de Biroul Permanent Naţional după modelul candidatului la preşedinţie. În septembrie vor începe sondajele. Avem însă certitudinea că vom câştiga alegerile în judeţul Neamţ”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, co-preşedintele PNL Neamţ.

”Conform deciziei Biroului Politic Naţional, pe 3 august se închide depunerea candidaturilor. Există posobilitatea, dacă apare un alt candidat foarte bine cotat, să fie introdus în cercetarea sociologică. Noi suntem în continuare în căutare de candidaţi. Cred că vor mai apărea candidaţi pentru că resursa partidului este mare”, a subliniat Alexandru Drăgan.

Declarativ, după validare, candidatul PNL la Primăria Piatra-Neamţ trebuie să preia din ideile celorlalţi colegi iar ceilalţi trebuie să devenă ”echipa de sprijin”.

Pentru calitatea de consilier local, în PNL Neamţ s-au înscris 56 de doritori în timp ce pentru calitatea de consilier judeţean şi-au depus dosare 58 de candidaţi.

Articolul anterior

Comunicat de presă Ionel Arsene

Articolul următor

PNL îl caută pe Leoreanu la Roman de vulnerabilități!

2 Commentarii

  • Îmi place cum l-au înghesuit pe Dragoș Chitic, acolo în spate! Cât spirit de echipă pe ei! …

  • Dumnezeule! Nu-mi vine să cred! Sunt printre ei niște No-Name, care vor să fie PRIMARI! Vai de capul nostru!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular