ISSN 2457 - 3973

Comunicatul de presă cu privire la demiterea managerului Ioan Lazăr

COMUNICAT DE PRESĂ

Doctorul Lazăr a fost demis de către președintele Consiliului Județean Neamț

La propunerea Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, managerul unității spitalicești, doctorul Ioan Lazăr, a fost revocat din funcție, prin semnătura președintelui Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan. „În data de 3 martie 2016, Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a adoptat Hotărârea nr. 6, prin care propune încetarea Contractului de management nr. 10503/20022 din 28 august 2013, în baza prevederilor art. 23, coroborate cu cele ale art. 22, lit. «k» din contractul de management. Am ținut cont de respectiva hotărâre a Consiliului de Administrație și am apreciat ca fiind necesară încetarea contractului de management, încheiat între Consiliul Județean Neamț și domnul Ioan Lazăr, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, emițând o notificare în acest sens, care a fost transmisă către cel vizat de respectivul document“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

Notificarea purtând numărul 5.507/16.03.2016, privind încetarea contractului de management a fost adusă la cunoștința doctorului Ioan Lazăr prin curier și prin fax. În notificare se precizează faptul că respectivul contract a încetat începând cu data de 16 martie 2016, întrucât membrii Consiliului de Administrație al spitalului au făcut referire la abateri în activitatea managerială de la legislația în vigoare, abateri constatate de către organele de control și instituțiile abilitate, precum Curtea de Conturi, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, Parchet etc.

Articolul anterior

Ioan Lazăr a fost demis de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ!

Articolul următor

Grup de lucru la Prefectură pentru situațiile de criză a apei

Un comentariu

  • Asa ,,șefa ,, așa președinte de Consiliu de administrație al SJU! Ce ne mai mira,așa oameni,așa decizi! Cred ca pentru Dan Constantin și Arcan au reușit marea lor realizare din…. acest mandat!!!!!!. Rușine! Felicitări și păcat ca nu mulți sunt ca Dr. Lazar! În ciuda tuturor presiunilor și jocurilor de interese a reușit să se vadă ceva în ,,urma,, dumnealui! A demonstrat ca are caracter și este un bun gospodar! Cred ca mai are un cuvânt de spus pe scena politică și menegeriala locală! Nu le făcut jocurile lor și a făcut ceea ce trebuie! Așteptăm să vedem realizările noului ,,manager,, al Dn Dan Constantin și Arcan!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *