ISSN 2457 - 3973

Ioan Lazăr a fost demis de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ!

Aşa cum anunţam în exclusivitate, astăzi a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ în care doctorului Ioan Lazăr i-a fost pus în vedere că a fost demis din funcţia de manager.

Motivarea se întinde pe trei pagini A4 şi între cele mai grave acuzaţii sunt cele legate de avizarea şi achitarea de către Ioan Lazăr a unor lucrări deşi nu exista autorizaţie de construcţie şi o decizie a Curţii de Conturi prin care s-au constatat cheltuieli nelegale în avans de peste 833.000 lei. Această ultimă neregulă a fost atacată în instanţă însă magistraţii au respins definitiv contestaţie.

Totodată, fostului manager Ioan Lazăr i s-a pus în vedere că poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Neamţ şi-au declinat competenţa către DNA într-un caz care va ”exploda” în curând.

Pentru aceste motive, Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Neamţ a propus preşedintei CJ Neamţ, iar aceasta a semnat ordinul de încetare a contractului de management al Spitalului Judeţean Neamţ.

Noul manager interimar este doctorul Alexandru Juncu.

Articolul anterior

Romaşcan condamnat pentru tâlhărie, extrădat din Marea Britanie

Articolul următor

Comunicatul de presă cu privire la demiterea managerului Ioan Lazăr

3 Commentarii

  • Foarte bine!!!Trebuia de mult dat afara!!!!Un asemenea individ abject nu are ce cauta in functii de conducere!Abia astept sa vad ce face DNA….la ce sume se vehiculeaza ca a furat ….Si ma bucur ca ,,pixul,, doamnei presedinta Emilia Arcan a ferm!

    • habar nai pe ce lume traiesti Cezare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ești slugarnicul Dn Arcan,ești bine montat și ,,documentat,, se vede!!!!!????. Ești ultima descoperire a lui .. ……DVC și Arcan……??????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *