NewsAllert :

  • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Concert Legal Rock

Trupele Bucium, Tudor Turcu & Band şi The ROCK se alătură trupelor Grimus, ZOB, Trooper şi AURA, şi vor concerta în cadrul cauzei „#ÎmpreunăRezistăm” în concertul Legal Rock de vineri, de la Arenele Romane.
Concertul Legal Rock este organizat pentru sprijinirea Asociaţiei Stop Autismului şi pentru victimele din Colectiv, organizatorii adăugând show-ului şi un al doilea scop caritabil, o parte din venituri urmând să fie donate Fundaţiei Estuar pentru victimele din Colectiv.
„Ne-am gândit si noi, la fel ca toţi organizatorii de evenimente din perioada asta, dacă trebuie să anulăm concertul de vineri. Am hotărât să mergem înainte. Profitul este ultimul lucru la care ne gândim acum aşa că vom da un al doilea scop caritabil concertului Legal Rock. Astfel că vom dona o parte din venituri victimelor din Colectiv şi familiilor lor. Nu avansăm o sumă pe care o vom dona, nu ştim câţi ne veţi fi alături vineri seară, suma asta depinde de voi. Arenele Romane sunt un loc sigur şi am fi avut toate autorizaţiile, pază, ambulanţă, jandarmi şi pompieri şi fără tragedia petrecută pentru că aşa se impune, iar cei care au organizat acolo concerte ştiu asta la fel de bine ca noi. Dar poate mai mult decât tot ce am scris mai sus, nu liniştea era elementul pe care îl avem în comun cu prietenii noştri care au fost pe 30 octombrie în Colectiv. Muzica rock trebuie să se audă live în continuare”, au declarat organizatorii.
Gazda evenimentului va fi prezentatorul Cristi Hrubaru.
Spectacolul programat iniţial pentru data de 7 noiembrie a fost amânat de organizatori pentru 13 octombrie, ca urmare a incendiului violent ce a avut loc pe 30 octombrie în clubul bucureştean Colectiv.
Biletele pot fi găsite în reţelele Eventim si IaBilet.
De asemenea, „#ÎmpreunăRezistăm” şi Dark Side Booking Academy, vor organiza sâmbătă, 14 noiembrie, un concert caritabil pentru victimele #Colectiv, la Arenele Romane. Trupele invitate sunt: Paraziţii, Şuie Paparude, ROA, Coma, Emil Breathhelast, The Kryptonite Sparks, Aeon Blank, Tiarra, Sophisticated Lemons, Harlequin_Jack, 9.7 Richter, H8 şi Bigail, informează organizatorii.
Potrivit documentului citat, serviciile de pază aferente concertului vor fi asigurate de partenerul Blackhawk Security.
Legal Magazin Events este divizia de evenimente a companiei Best Legal Media & Consulting. Bazele acesteia au fost puse, în urmă cu câţiva ani, de o echipă cu experienţă semnificativă în mass-media şi în piaţa realizării de evenimente.

Articolul anterior

Statutul judeţului Neamţ

Articolul următor

Bucură-te de iarnă în Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *