ISSN 2457 - 3973

Conducerea Primăriei Piatra Neamț sprijină înființarea unei noi echipe de fotbal a orașului

Astăzi, 22 iunie, a avut loc la sediul Primăriei Piatra-Neamț o primă consultare cu reprezentanți ai fotbalului nemțean și ai mediului de afaceri interesați să susțină o nouă echipă de fotbal reprezentativă pentru orașul nostru.

Discuțiile s-au purtat pe două planuri, unul referitor la baza sportivă,  care să fie administrată de municipalitate și un al doilea plan referitor la înființarea unei echipe de fotbal care să beneficieze de această bază sportivă și de susținerea mediului de afaceri local.

A fost abordată și problema accesului gratuit la stadion pentru entitățile sportive din oraș, cât și pentru persoanele care vor să facă mișcare pe pista de atletism.

“Așa cum am mai declarat, vom căuta cea mai potrivită soluție pentru o administrație eficientă a stadionului și pentru a avea o echipă locală de fotbal care în câțiva ani să readucă fotbalul de performanță la Piatra-Neamț și suporterii la stadion. Toată activitatea desfășurată la stadion trebuie să se bazeze pe transparență și pe decizii rezultate în urma consultării factorilor de specialitate. La momentul de față asigurăm accesul gratuit la terenurile de antrenament pentru cluburile sportive, iar de vineri, în baza unui program, vom asigura și accesul publicului larg pentru a face mișcare pe pista de atletism”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Vor urma și alte întâlniri în urma cărora se va stabili o variantă ce va fi supusă aprobării noului Consiliu Local. stadion plin

 

Articolul anterior

Liberalii nemțeni au fost băgați în ședință de conducerea PNL Neamț!

Articolul următor

ISU Neamț va efectua, joi, un exercițiu spectaculos la Azochim! Scenariul: explozie la un vagon cu amoniac!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *