ISSN 2457 - 3973

Conducerea Primăriei promite: Va fi o ediție de colecție a Zilelor Municipiului Piatra Neamț!

zile oras1zile oras2Ediția din acest an a Zilelor municipiului Piatra-Neamț va fi „o ediție de colecție”. Cel puțin aşa promite primarul interimar Dragoş Chitic, care a organizat, luni, o conferință de presă pentru a detalia programul manifestărilor.

„Am alcătuit un comandament special care se ocupă de buna organizare a Zilelor municipiului Piatra Neamț, manifestări care vor debuta începând de miercuri. Am realizat un program care să fie pe gustul a cât mai multor pietreni. Majoritatea manifestărilor vor avea loc pe platoul de la Curtea Domnească. Va fi cu adevărat o ediție de colecție”, a declarat primarul Dragoş Chitic.

„Sperăm ca la deschiderea de miercuri să fie prezenți pe scenă toți primarii municipiilor şi oraşelor din județul Neamț dar şi primarii oraşelor înfrățite cu municipiul Piatra-Neamț. Îi aşteptăm pe toți pietrenii să participe la aceste manifestări”, a adăugat Dragoş Chitic.

În cadrul manifestărilor vor fi premiați şi cei 20 de olimpici care au urcat pe podium la fazele naționale precum şi cei 29 de elevi de la Colegiul Național „Petru-Rareş” care au obținut marele premiu din Emiratele Arabe Unite cu un proiect de energie verde.

Un eveniment aparte va avea loc, sâmbătă, atunci când 250 de factori poştali vor participa la faza națională a Marşului Factorilor Poştali.

Aşa cum sublinia edilul de Piatra-Neamț, poate cel mai aşteptat moment este concertul, de duminică, a trupei IRIS cu Cristi Minculescu, reuniți pentru o scurtă perioadă în această formulă care i-a consacrat.

Municipalitatea contribuie la această ediție a Zilelor municipiului Piatra Neamț cu 142.000 lei.

Imediat după această manifestare, între 5 şi 11 iulie, va avea loc a 42-a ediție a Vacanțelor Muzicale, organizată de Centrul de Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” în parteneriat cu Primăria Piatra-Neamț şi Consiliul Județean Neamț.

Articolul anterior

Cine sunt președinții ALDE Neamț?

Articolul următor

Cozmanciuc vrea înlesnirea cumpărării locuinţelor ANL

2 Commentarii

  • MULTUMIM ANTICIPAT ; DOMNULE PRIMAR.

  • Va mulțumesc anticipat si pentru tot ce ați făcut pana acum domnule primar
    cu toate stima
    Keyvan kiamehr

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular