ISSN 2457 - 3973

Conferință de presă la Primăria Piatra Neamț

În cadrul conferinței de presă susținută astăzi de primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, alături de viceprimarii Luminița Vârlan și Bogdan Gavrilescu, au fost prezentate cele mai importante proiecte de hotărâre supuse aprobării în ședința ordinară a Consiliului Local Piatra-Neamț. Tot în cadrul conferinței de presă a fost prezentat programul de audiențe a conducerii: Primar Dragoș Chitic – marți 10:00, viceprimar Luminița Vârlan – joi 10:00, viceprimar Bogdan Gavrilescu- miercuri 10:00, administrator public Bogdan Pușcașu – vineri 10:00.
Înscrierile în audiență se fac la Compartimentul de dialog social și consiliere civică din cadrul Biroului Relații cu publicul (camera 20), program Luni-Vineri 8:30-13:00
„Ne dorim ca Primăria Municipiului Piatra Neamț să fie în continuare o instituție deschisă, transparentă, care să rezolve problemele cetățenilor din acest oraș”, a declarat primarul Dragoș Chitic.
Câteva dintre proiectele aprobate joi in Consiliu Local Piatra-Neamț:
-proiectul de rectificare a bugetului Municipiului Piatra-Neamț care prevede, in principal, suplimentarea alocărilor pentru reparații la unitățile de învățământ, a celor pentru modernizarea străzilor. De la Guvernul României s-a primit suma de 170.000 lei cheltuieli cauzate de inundațiile din mai 2016.
-aprobarea desfășurării unei proceduri de achiziție pentru contractarea de prestări servicii de gestionare a stadionului municipal Ceahlăul și a încheierii pe o perioada de patru luni, perioada in care se estimează ca se va finaliza achiziția, a unui contract de prestări servicii de întreținere a stadionului de către SC Locativ Serv.

Articolul anterior

PNL Neamț a contestat la Tribunal modul de alegere a președintelui CJ Neamț

Articolul următor

Schimbări majore în conducerea SRI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *