ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț a contestat la Tribunal modul de alegere a președintelui CJ Neamț

PNL Neamț continuă demersurile prin care contestă alegerea președintelui Consiliului Județean Neamț, deoarece nu au fost respectate condițiile legii.

Purtătorul de cuvânt al PNL Neamț Monica Anton a anunțat că a depus la Tribunalul Neamț, la secția contencios – administrativ, o contestație prin care reclamă modul în care a fost ales președintele și vicepreședinții Consiliului Județean Neamț.

”Așa cum am anunțat în urmă cu două săptămâni PNL Neamț a depus o contestație și în baza articolului 14, din legea 554/2004 am solicitat suspendarea efectelor hotărârilor Consiliului Județean, respectiv 138/139, prin care au fost aleși președinte și vicepreședinții.  Prin aceste acțiuni declarăm încă o dată că legea a fost încălcată în momentul în care consilierii PSD, ALDE şi PMP au ieşit cu buletinele de vot deschise şi le-au împăturit în faţa liderilor partidelor, pentru a dovedi că au votat aşa cum li s-a cerut. Credem că nemțenii au dreptul ca cei care decid soarta județului să fie onești și corecți, nu persoane care au încălcat legea pentru interesul propriu”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Neamț, avocatul Monica Anton.

În cadrul ședinței din data de 4 iulie 2016 democraţia a fost puternic zdruncinată prin nerespectarea procedurii votului secret, drept urmare PNL Neamţ a solicitat organelor statului să aplice legea și a făcut pașii legali pentru a semnala faptul că legea nu a fost respectată.

Articolul anterior

Ce bucurie pentru ei! 120 copii din centrele de plasament din Neamț au plecat la mare!

Articolul următor

Conferință de presă la Primăria Piatra Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *