ISSN 2457 - 3973

Conflict tranșat cu cuțitul între 2 cumnați

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, în noaptea de miecuri spre joi, cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Roman, a fost victima unei agresiuni fizice.
”Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în noaptea de 26/27 august a.c., pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 31 de ani, din Roman, l-ar fi agresat fizic pe cumnatul său de 39 de ani, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței acestuia. Bărbatul în cauză a suferit multiple leziuni ce au necesitat transportarea la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Georgiana Moșu.
Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
În funcție de rezultatul constatării medico-legale se va stabili încadrarea juridică precum și competența de soluționare a faptei, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Articolul anterior

Piatra-Neamț: Plafonul pentru gratuitățile acordate pensionarilor la transportul public de persoane a fost mărit la 1710 lei

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamț – Anunț privind ordinea pe panourile de afișaj electoral

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.