NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 26 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Piatra-Neamț: Plafonul pentru gratuitățile acordate pensionarilor la transportul public de persoane a fost mărit la 1710 lei

Plafonul pentru gratuitățile acordate pensionarilor la transportul public de persoane din Piatra-Neamț a fost mărit, joi, la la 1.710 lei.

Măsura propusă de primarul Dragoș Chitic a primit vot favorabil astăzi în ședința Consiliului Local Piatra-Neamț și va intra în vigoare de la 1 septembrie. La elaborarea acestui proiect de hotărâre s-a ținut cont de majorarea punctului de pensie  cu 14 %, începand  cu aceeași dată.

„Consider că seniorii comunității noastre trebuie sprijiniți de municipalitate, iar creșterea plafonului pentru gratuitățile la transportul public oferite pensionarilor, elevilor și persoanelor cu venituri reduse a fost o practică constanta în ultimii ani. Au fost, de asemenea, menținute celelalte prevederi în vigoare privind gratuitatea la transportul public de persoane din municipiul Piatra-Neamț”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Creșa nr. 1 din Târgu Neamț, reabilitată de primarul Daniel Harpa cu fonduri prin PNDL

Articolul următor

Conflict tranșat cu cuțitul între 2 cumnați

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *