NewsAllert :

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Bacalaureat în Neamț: rezultate mai slabe în 2020 față de anul trecut! O singură medie de 10,00 și promovabilitate de 64,89%!

Sondaj IMAS în iunie 2020: PSD scade simțitor, PNL și USR – creștere ușoară, PRO România stagnează, PMP la limită!

A apărut ”CoolT NEAMȚ” – revista culturală a Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

Pagubele produse de ploile torențiale de luni, din județul Neamț

COD ROȘU pentru mai multe localități din Neamț! A fost emis mesaj RO-ALERT!

Trei femei din Neamț, dispărute de acasă, sunt căutate de polițiști (foto și detalii)

Reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a condus-o beat și fără permis

Bătaie colectivă la Bodești, pentru o bucată de pământ, sfârșită la spital și în arest

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”Bani de la Guvern pentru localitățile din Neamț afectate de inundații!”

Un individ care și-a bătut mama a ajuns în Arestul Poliției Neamț

Trei hoți din Piatra-Neamț au fost reținuți de polițiști

ISSN 2457 - 3973

Consilierii județeni ai PNL Neamț demontează ”fake-news-ul” lui Arsene cu desființarea Spitalului Bicaz

Consilierii județeni ai PNL Neamț au reacționat la mesajul transmis pe facebook, de președintele PSD Neamț, cu privire la Spitalul Bicaz.

Ionel Arsene a scris că liberalii ar urma să închidă Spitalul Orășenesc Bicaz, măsura fiind – după cum a precizat – cuprinsă în programul de guvernare.

Liberalii din Consiliul Județean au luat atitudine imediat și l-au acuzat pe președintele PSD Neamț de miniciună și manipulare.

Profesoara Gabriela Banu a avut o reacție cu note ironice, aducându-i aminte lui Ionel Arsene că ”la școală nu te învață să minți”.

”Mă văd nevoită să iau și eu atitudine legat de postarea președintelui CJ Neamț Ionel Arsene prin care răspândește o știre falsă. PNL nu va închide spitale. Nu scrie nicăieri în programul de guvernare, aşa cum este difuzat pe scară largă inclusiv de președintele PSD Neamț, că PNL va închide spitale. Totodată, ca dascăl aș vrea să îi reamintesc că școala nu te învață să minți! Pentru corecta informare a cetățenilor un scurt rezumat al programului de guvernare al PNL pe zona de sănătate: Obiectivul principal al politicii Guvernului PNL în domeniul sănătății îl constituie asigurarea unor servicii de sănătate de o calitate și o accesibilitate superioară a acestora pentru toți cetățenii. Creșterea calității serviciilor medicale presupune optimizarea tuturor componentelor legate de acestea, de la infrastructură și dotare pana la actul medical propriu-zis, de la management și sisteme informatice, până la respectarea drepturilor pacientului”, a scris profesoara Gabriela Banu, consilier județean PNL.

Și Lăcrămioara Azoiței a avut o reacție vehementă față de postarea președintelui PSD Neamț, pe care a catalogat-o ca fiind ”o crimă morală”.

”Am citit cu mâhnire și revoltă minciunile lansate în spațiul public de colegul meu din Consiliul Județean Neamț, Ionel Arsene, care susține că Spitalul din Bicaz ar urma să fie închis de liberali. Este incredibil cum președintele PSD Neamț vrea să manipuleze opinia publică cu această dezinformare. Cum încearcă în disperare de cauză să obțină voturi inducând teamă în rândul populației. Ceea ce este echivalent cu o crimă, cel puțin morală! Pentru că nu are cu ce să vină în fața alegătorilor, pentru că autostrăzile promise nu au fost construite nici măcar pe un metru, pentru că spitalele regionale au rămas doar la nivel de vorbe, pentru că drumurile asfaltate în județ au început să se surpe, cei din PSD mint fără rușine! Însă mesajul pe care vrea să îl transmit nu este către domnul Arsene, ne-am lămurit cu toții asupra metodelor folosite de PSD. Iar din votul dat de români pe 26 mai, nu au înțeles nimic. Mesajul meu este pentru toți nemțenii, pentru oamenii de bună credință cărora le aduc aminte că Spitalul din Bicaz a fost redeschis de PNL. Prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr, prefect al județului la acea vreme, a făcut toate demersurile la ministrul Sănătății de atunci, liberalul Eugen Nicolăescu, iar Spitalul din Bicaz a fost redeschis în 2014.
Viitoare Guvernare a PNL are în vedere, pe lângă construirea spitalelor regionale (nu doar pe hârtie cum a făcut PSD) să investească și în spitalele județene și orășenești. Iar spitalele din județul Neamț se află pe lista de priorități a Guvernului PNL! Vă asigur că alături de toți colegii mei liberali din Consiliul Județean Neamț, alături de președintele PNL Neamț, domnul deputat Mugur Cozmanciuc, și alături de președintele Klaus Iohannis, vom readuce normalitatea în județul Neamț și în România”, a spus Lăcrămioara Azoiței. 

Valentin Stavarache, consilier județean al PNL Neamț, consideră că nemțenii au fost jigniți prin minciuna lansată de președintele PSD Neamț.

”Toți știm că doar cu minciuni exagerate au câștigat și guvernat cei din PSD…dar să ajungi să minți și despre ce vor face alții trebuie sa ai tupeu ….domnule Arsene vreau să stiți că majoritatea Românilor chiar sunt educați si se informează…. Consider că efectiv ne jigniți pe toți cei care încă mai locuim în România. PNL nu va închide spitalul de la Bicaz. Așa cum a precizat și colegul meu George Lazăr – datorită PNL a fost redeschis spitalul de la Bicaz”, a spus Stavarache.

Prim-vicepreședintele PNL Neamț, fostul prefect George Lazăr, a scris că redeschiderea Spitalului Bicaz s-a realizat cu sprijinul fostului ministru liberal, Eugen Nicolăescu, urmare a intervențiilor sale ca prefect al județului.

”Toți oamenii aceștia beneficiază de servicii medicale la Spitalul Orășenesc Bicaz datorită PNL-ului și am să fac recurs la istoria recentă.  Spitalul din Bicaz s-a redeschis ca urmare a diligențelor pe care eu, în calitate de prefect, le-am făcut alături de președintele CJ Neamț de la acea vreme, Culiță Tărâță în perioada 2013-2014! Ministrul Sănătății care a răspuns fără ezitare solicitărilor pe care le-am făcut era liberalul Eugen Nicolăescu iar președintele CNAS era tot un liberal, Cristian Bușoi. Da, noi liberalii am redeschis Spitalul Bicaz și tot noi vom aduce fonduri substanțiale aici! Dar unde erați domnule Arsene atunci când noi ne băteam să redeschidem Spitalul de la Bicaz?… Acum veniți și răspândiți cu nerușinare minciuni în disperare de a mai culege câteva voturi, dar nemțenii s-au lămurit. Vreau să readuc aminte și faptul că la mijlocul lunii septembrie 2019 am fost alături de colegii consilieri PNL Bicaz la o întâlnire cu conducerea spitalului pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă și cum poate ajuta viitorul Guvern PNL această unitate sanitară. Lipsa investițiilor în Spitalul Bicaz se resimte în tot ceea ce presupune starea corpurilor de clădire. Este nevoie de fonduri pentru zona de ambulatoriu, și aici vorbim de cabinetele doctorilor și ale personalului medical, dar și în zona de recuperare a pacienților”, a declarat George Lazăr.

 

Articolul anterior

Consilierul județean Ionel Arsene, acuzat de o colegă că răspândește fake-news cu Spitalul Bicaz

Articolul următor

România, zguduită de 2 cutremure în noaptea de marți spre miercuri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *