ISSN 2457 - 3973

Consiliul Județean Neamț are un nou purtător de cuvânt

Începând de astăzi, Consiliul Județean Neamț are un nou purtător de cuvânt. Acesta este Mariceza Andrei care ocupă, în organigramă, unul din cele 5 posturi de consilier la cabinetul preşedintelui CJ Neamț. FB_IMG_1467884949579

Mariceza Andrei a mai ocupat funcția de purtător de cuvânt al Prefecturii Neamț, în mandatul prefectului Vlad Angheluță.

Până acum, postul de consilier de presă la cabinetul preşedintelui CJ era ocupat de Simona Țărnă. Aceasta va rămâne în Consiliul Județean ca angajată pe un post pe care l-a obținut prin concurs.

Ieri, Emilia Arcan – fost preşedinte al CJ Neamț a fost numită şi ea pe un post de consilier la cabinetul preşedintelui. Ea a demisionat din calitatea de consilier județean şi se pregăteşte să ocupe funcția de country-manager. Fireşte, prin concurs.

La cabinetul preşedintelui pot fi angajați 5 consilieri personali.

(sursa foto: facebook Mariceza Andrei)

Articolul anterior

Trupa ”Nightloosers” concertează diseară la Vacanțele Muzicale

Articolul următor

Preşedinţii de CJ şi primarii oraşelor din judeţele Moldovei s-au întâlnit la Piatra Neamţ

3 Commentarii

  • Ce înseamnă COUNTRY MANAGER ?
    Cine a mai inventat și o asa funcție ?

  • Cred ca e vorba despre County Manager (nu country manager), dar ce mai conteaza un „R” in plus? 🙂 Si de fapt functia in nomenclator cred ca e ceva de genul: administrator delegat, sau nu? 🙂

  • Iar pentru functiile de consilier personal si administrator delegat, din ce stiu eu, nu este nevoie de concurs, ci se numesc prin decizie de presedinte, fiind posturi contractuale pe durata mandatului acestuia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *