ISSN 2457 - 3973

Copii intoxicaţi la Şcoala Căciuleşti – Girov! Unitatea şcolară nu are apă potabilă curentă!

Zece copii cu vârste între 7 si 10 ani si învãtãtoarea acestora de la Scoala din Cãciulesti, comuna Girov, au fost transportari de urgentã, joi, la Spitalul Judeþean din Piatra Neamt. Starea copiilor este stabilã, dar acestia au prezentat iritatii ale pielii si vãrsãturi.
Potrivit dispecerului de la Serviciul Judetean de Ambulantã Neamt, acestia prezentau simptomele unei toxiinfectii alimentare.

„A fost vorba de 22 de cazuri de copii si doi profesori care au primit triajul epidemiologic la dispensarul comunal. Noi am fost anuntati prin Serviciul 112 si am preluat zece copii si un cadru didactic pe care i-am transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt”, a declarat dispecerul Serviciului Judetean de Ambulantã Neamt.
Dan Morenciu, directorul Directiei de Sãnãtate Publicã Neamt a declarat cã este prematur sã se pronunte asupra cauzelor care au condus la incident.
Potrivit unor surse din cadrul DSP, existã suspiciunea cã starea de sãnãtate a copiilor s-a înrãutãtit din cauza substantelor cu care s-ar fi realizat, miercuri, dezinsectia în unitatea scolarã si nu are legãturã cu produsele pe care le-au servit copii în cadrul programului „Lapte si corn”. De asemenea, reprezentantii Companiei „Apa Serv” au exclus posibilitatea aparitiei acestei situatii din cauza apei dat fiind faptul ca scoala … nu este racordata la sistemul public de apa si canal.

Directia de Sãnãtate Publicã si Inspectoratul Scolar Judetean Neamt au demarat o anchetã în acest caz.

Articolul anterior

Obștea Mănăstirii Petru-Vodă face lămuriri despre profeția părintelui Iustin: ”Mai sunt 12 luni și vine urgia!”

Articolul următor

Video cu un jihadist din Siria înainte de a se detona cu tancul plin de explozibili!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular