ISSN 2457 - 3973

“Corona, can you make it?” – concurs pentru tineri organizat pe 28 aprilie de “Interact Camena” Piatra-Neamţ

Pe 28 aprilie se va desfăşura, în Piatra-Neamţ, un nou proiect al volutarilor “Interact Camena”.

De data aceasta este vorba de acţiunea derulată sub titulatura “Corona, can you make it?”.

Evident, denumirea proiectului este strâns legată de pandemia de coronavirus care a dat peste cap întreaga omenire şi implicit şi a tinerilor.

Amănunte despre acţiunea din 28 aprilie am aflat chiar de la membrii “Interact Camena” Piatra-Neamţ.

Dar prima întrebare a fost, ce înseamnă, de fapt, “Interact Camena”?

“Interact Camena este o organizație nonprofit fondată în anul 2019 care promovează voluntariatul. Activitatea interactiană presupune o serie de activități menite să contribuie la dezvoltarea personală și profesională a membrilor săi, astfel încât aportul acestora în comunitățile din care fac parte să fie unul semnificativ. Pe data de 28 aprilie 2021 va avea loc proiectul „Corona, can you make it?”. Această competiție este organizată de către membrii grupului Interact Camena Piatra-Neamț şi se va desfăşura cu respectarea tuturor măsurilor legale impuse de pandemie. Vrem să le mulţumim tuturor sponsorilor fără de care această activitate nu ar fi putut avea loc: Mr.GiftShop, Rifil și Merlin’s Vitamin Aqua”, au spus membrii “Interact Camena”.

Proiectul este unul interactiv care se adresează tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani.

“Acest proiect constă într-o întrecere în aer liber, vânătoare de comori plus alte probe surpriză pe parcursul cărora membrii echipelor acumulează puncte, iar echipa cu cel mai mare punctaj câștigă premiul 1. Acesta este în valoare de 250 lei. Bineînțeles că există și premiile 2 și 3 care constau în 150 lei, respectiv 100 lei. Toţi participanții vor primi o diplomă de participare și vor rămâne cu amintiri de neuitat. Activitatea este adresată copiilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani. Am ales această categorie de vârstă deoarece dorim să implementăm adolescenților ideea că mișcarea în aer liber aduce nenumărate beneficii dar și că trebuie să se bucure de natura din jurul lor. Prin acest proiect vrem să punem accent pe socializare, deoarece din cauza pandemiei adolescenții nu au mai avut privilegiul să petreacă momente frumoase alături de prietenii lor”, au explicat tinerii.

Cum şi de ce ar trebui ca tinerii să se înscrie în “Interact Camena”?

“La începutul anului școlar 2021-2022 vor avea loc noi înscrieri pentru cei care doresc să se alăture grupului nostru. Considerăm că orice adolescent doreşte să se dezvolte din ce în ce mai mult. Iar aici, în Interact Camena, punem preţ pe dezvoltarea aptitudinilor. Şi aş sublinia-o doar pe cea de leadership, una foarte necesară în zilele noastre. Vreau să transmit un mesaj tuturor tinerilor: vă așteptăm la proiectul nostru în număr cât mai mare, dar și la toamnă, să vă înscrieţi în Interact Camena”, au mai precizat adolescenţii din “Interact Camena”.

Datele de contact sunt:

Instagram: interact.camena

Facebook: Interact Camena

Articolul anterior

Trei maşini, implicate într-un accident la Timişeşti! Un copil şi doi adulţi – răniţi!

Articolul următor

Soarta Parcului Zoo, decisă azi în Consiliul Local. PSD motivează de ce trebuie amânat votul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *