ISSN 2457 - 3973

Soarta Parcului Zoo, decisă azi în Consiliul Local. PSD motivează de ce trebuie amânat votul!

Soarta Parcului Zoo din Piatra-Neamț ar putea fi pecetluită în ședința Consiliului Local de joi, 22 aprilie.

Pentru că există suficient de multe semne de întrebare, grupul PSD – prin presedinta organizației, Florentina Luca-Moise – cere amânarea votului.

„În numele consilierilor locali PSD, voi propune retragerea de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din data de 22.04.2021 a proiectului referitor la schimbarea destinației Parcului Zoologic din Piatra Neamț, prin transformarea lui în grădină publică.

Adresez această solicitare din două motive pe care le consider extrem de întemeiate.

Primul are legătură cu animalele care se regăsesc acum în țarcurile din gradina zoologică! Eu și colegii mei ne opunem categoric luării unei decizii momentan, câtă vreme nu știm ce se va întâmpla cu ele! Este nedrept, ilegal, lipsit de orice urmă de umanitate să acceptăm să le împărțim în stânga și în dreapta, pe unde vor fi găsite locuri libere, să trăiască vai de ele prin cine știe ce grădini zoologice din țară…

Al doilea motiv pentru care credem că nu este momentul să ne pronunțăm astăzi ține de faptul că nu știm clar cine este proprietarul acestui teren pe care se afla Grădina Zoologică! Constatăm că apar noutăți în acest sens și până nu vom ști exact care este regimul juridic, eu și colegii mei refuzăm să ne pronunțăm pe subiect al schimbării destinației acestui obiectiv extrem de important pentru orașul nostru!

Așadar, îi solicit domnului primar, în calitate de inițiator, să retragă proiectul de pe ordinea de zi”, se arată într-un comunicat de presă semnat de președinta PSD Piatra-Neamț, Florentina Luca-Moise.

Vom reveni!

Articolul anterior

„Corona, can you make it?” – concurs pentru tineri organizat pe 28 aprilie de „Interact Camena” Piatra-Neamţ

Articolul următor

Un băcăuan şi-a înscenat o tâlhărie de 30.000 lei. A ajuns în spatele gratiilor!

Un comentariu

  • Ce bine că, din când în când, unora le pasă de soarta acestor animale chinuite. Să mori de tristețe, nu altceva! Când mă gândesc cu câtă pasiune au hrănit unii politicieni aceste animale, cu cât elan le-au curățat cuștile infecte, cât au protestat pentru o viață mai bună pentru acești prizonieri fără vină, îmi vine să chem televiziunile să-i filmeze în acțiune. La zoo, zic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular