ISSN 2457 - 3973

Coronavirus/ Nici un caz nou în Neamț în ultimele 24 de ore!

Județul Neamț nu a înregistrat nici un caz pozitiv de coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

A rămas un total de 160 cazuri de SARS Cov 2, dintre care 6 s-au soldat cu decese din cauza complicațiilor apărute pe fondul unor boli grave.

Conform raportării primite de la Direcția de Sănătate Publică Neamț, luni, 6 aprilie, erau 549 de persoane aflate în carantină, 197 persoane ieșite din carantină, 1027 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, 4707 persoane ieșite din izolare.

În cadrul activităților desfășurate pentru punerea în aplicare a măsurilor privind restricționarea circulației, în Neamț au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 337.000 de lei.

La nivel național, de ieri au fost înregistrate alte 193 de noi cazuri de îmbolnăvire iar numărul total de cazuri a ajuns la 4.057.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 40.987 de teste iar aproximativ 10% dintre acestea au ieșit pozitive. 

Dintre cei depistați pozitiv, peste 400 de persoane s-au vindecat între timp de Covid.

 

 

Articolul anterior

Suspect de coronavirus adus din Roznov la spital cu ambulanța, trimis acasă cum poate! Prietena bolnavă de leucemie, depistată pozitiv!

Articolul următor

Operatorii economici din Neamţ pot solicita gratuit şi on-line Certificate de Situație de Urgență

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *