ISSN 2457 - 3973

COVID-19/ Primarul Andrei Carabelea anunță că se izolează!

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, a anunțat, vineri, că se va izola și va face testul pentru infecția cu SARS-CoV-2.
Decizia primarului Carabelea vine după ce – după cum a povestit – a intrat în contact, zilele trecute, cu o persoană confirmată, astăzi, cu acest virus.
”Grija pentru sănătate este o responsabilitate ce revine nu doar sistemului de sănătate sau profesioniștilor, medici sau farmaciști, ci și fiecăruia dintre noi.
Oricât de mult m-am protejat și am respectat regulile de siguranță, se pare că până la urmă sunt nevoit să mă izolez. Zilele trecute am intrat în contact cu o persoană care s-a dovedit a fi confirmată pozitiv cu virusul Covid-19 și aceasta este procedura. Mă voi testa imediat când medicul va decide că testul este relevant, în funcție de ziua contactului. Nu e simplu, sunt multe de făcut, dar este un gest responsabil.
Voi munci de acasă în regim telemuncă și voi încerca pe cât posibil să nu amân foarte multe din acțiunile ce țin direct de mine.
Mizez mult pe toată înțelegerea și responsabilitatea tuturor. Trecem prin vremuri dificile, trebuie să limităm contactul fizic la un minim absolut, dar ne adaptăm și rămânem o comunitate funcțională.
E nevoie de implicarea noastră, a tuturor pentru ca sărbătorile de iarnă să fie cât de cât normale. Acest lucru înseamnă să purtăm mască, să renunțăm la întâlnirile ce pot fi amânate, la deplasările inutile.
Revenirea la un curs firesc al vieții ține și de noi. Sănătate”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Articolul anterior

O tânără din Iași a tâlhărit, fără milă, o bătrână din Neamț! A imobilizat-o și i-a furat toți banii!

Articolul următor

Cătălin Zamfira (PSD Neamț): ”Românii lăsați să cumpere măști neconforme, care nu îi apără de COVID”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.