ISSN 2457 - 3973

COVID-ul a închis temporar serviciul de înmatriculări auto din Neamț (ştire actualizată)

UPDATE

Prefectura a transmis, într-un comunicat, că activitatea la serviciul Înmatriculări este suspendată în perioada 15-19 martie 2021.

Numerele provizorii nu expiră în această perioadă dar cu obligația plății RCA. Singura problema este pentru cei care nu au luat numerele roșii și le expiră numerele provizorii din alte țări.

În acest moment avem suspendată activitatea punctului de lucru de la Roman a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Neamț  de pe data de 09 martie. Aceasta va fi suspendată și în următoarea săptămână la Roman.

În ceea ce privește activitatea pentru tot județul aceasta va fi supendată în perioada 15 – 19 martie a.c., dat fiind cei 6 lucrători confirmați pozitiv și o o persoană suspectă pentru care se va reface testul. Vom afisa pe website-ul instituției prezentul Ordin și vom utiliza toate mijloacele de comunicare pentru ca oamenii să fie informați.” a declarat George Lazăr, Prefectul Județului Neamț”, este anunţul Prefecturii.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Apariția unor cazuri de COVID-19 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări (SPCRPCI) a dat peste cap activitatea instituției. Lipsa personalului (și așa insuficient) dar și măsurile sanitare au făcut ca activitatea de la Înmatriculări să nu se mai poată desfășura începând de luni, 15 martie 2021.

Astfel, toți cei care aveau programare la acest serviciu s-au văzut în imposibilitatea de a depune actele pentru înmatriculare. Ghișeul a rămas închis din lipsă de personal.

Situația urmează să fie reglementată de Prefectura Neamț, printr-un ordin, având în vedere faptul că există o serie de probleme juridice.

Cei care au autoturisme cu numere provizorii care expiră sau care pur și simplu vor să înmatriculeze un autoturism trebuie să știe dacă mai pot circula cu ele sau nu.

În cursul zilei de luni, Prefectura va lămuri toate aceste aspecte.

  Articolul anterior

  Două orașe și trei comune din Neamț sunt în SCENARIUL ROȘU. Iată situația din fiecare localitate (15 martie)

  Articolul următor

  Deputatul Ciprian Șerban (PSD): După un an de pandemie, Guvernul nu a învățat nimic!

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular