ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc: Alegătorii anti-Dăncilă din primul tur să îl voteze pe președintele Klaus Iohannis în turul al doilea

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a lansat, joi, un apel către toți cei care în primul tur al alegerilor prezidențiale au votat cu alt candidat decât Viorica Dăncilă să fie prezenți la urne și în turul al doilea și să îl voteze pe președintele Klaus Iohannis.

”Pentru turul al doilea îi îndemn pe toți cei care în primul tur cu un candidat care nu a obținut voturile necesare pentru accederea în ultima fază a competiției să vină spre candidatul PNL, spre domnul președinte Klaus Iohannis. Spun asta pentru că președintele Klaus Iohannis a arătat în acești 5 ani că are conduită, că a fost un apărător corect al valorilor fundamentale, a fost un susținător clar și ferm al drepturilor și libertăți individuale,  al valorilor tradiționale, creștin populare, creștin ortodoxe ale acestui popor, a dat dovadă de toleranță”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Președintele PNL Neamț a adăugat că va purta discuții cu toți liderii filialelor partidelor care au susținut Guvernul PNL pentru a se poziționa de partea președintelui Klaus Iohannis în cel de-al doilea tur de scrutin.

”Voi avea discuții cu partenerii de act guvernamental din județ, care au votat moțiunea de cenzură, să îl susțină pe președintele Klaus Iohannis. Vă anunț că în campania din turul 2 vom avea o poziționare prin care vom susține valorile pro europene și transatlantice și le vom aminti cetățenilor că președintele  Klaus Iohannis va continua trendul acesta, de transformare a României într-un hub energetic, într-un hub de dezvoltare, iar Guvernul Orban va continua dezvoltarea țării. Dau asigurări că nu se va vorbi de tăieri de pensii sau salarii sunt. Acest mesaj fals promovat de unii este parte a unei demagogii care nu are legătură cu realitatea, iar aceste minciuni se vor demonta așa cum a fost demontată cea de aseară că președintele a purtat cască. Sunt doar acțiuni de manipulare și deturnare de la realitate”, a mai spus liderul PNL Neamț.

Deputatul Mugur Cozmanciuc a subliniat că Guvernul PNL va aloca fonduri pentru spitalele din județul Neamț și mai ales pentru construcția autostrăzii ”Unirii”, Iași-Neamț-Mureș.

Read Previous

Traficant de droguri prins în județul Neamț! Și-a trimis ”marfa” din Anglia printr-un curier!

Read Next

Sărbătorile de iarnă la Piatra-Neamț, promovate de Primărie la Târgul de Turism al României

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *