NewsAllert :

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Bacalaureat în Neamț: rezultate mai slabe în 2020 față de anul trecut! O singură medie de 10,00 și promovabilitate de 64,89%!

Sondaj IMAS în iunie 2020: PSD scade simțitor, PNL și USR – creștere ușoară, PRO România stagnează, PMP la limită!

A apărut ”CoolT NEAMȚ” – revista culturală a Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc: Alegătorii anti-Dăncilă din primul tur să îl voteze pe președintele Klaus Iohannis în turul al doilea

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a lansat, joi, un apel către toți cei care în primul tur al alegerilor prezidențiale au votat cu alt candidat decât Viorica Dăncilă să fie prezenți la urne și în turul al doilea și să îl voteze pe președintele Klaus Iohannis.

”Pentru turul al doilea îi îndemn pe toți cei care în primul tur cu un candidat care nu a obținut voturile necesare pentru accederea în ultima fază a competiției să vină spre candidatul PNL, spre domnul președinte Klaus Iohannis. Spun asta pentru că președintele Klaus Iohannis a arătat în acești 5 ani că are conduită, că a fost un apărător corect al valorilor fundamentale, a fost un susținător clar și ferm al drepturilor și libertăți individuale,  al valorilor tradiționale, creștin populare, creștin ortodoxe ale acestui popor, a dat dovadă de toleranță”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Președintele PNL Neamț a adăugat că va purta discuții cu toți liderii filialelor partidelor care au susținut Guvernul PNL pentru a se poziționa de partea președintelui Klaus Iohannis în cel de-al doilea tur de scrutin.

”Voi avea discuții cu partenerii de act guvernamental din județ, care au votat moțiunea de cenzură, să îl susțină pe președintele Klaus Iohannis. Vă anunț că în campania din turul 2 vom avea o poziționare prin care vom susține valorile pro europene și transatlantice și le vom aminti cetățenilor că președintele  Klaus Iohannis va continua trendul acesta, de transformare a României într-un hub energetic, într-un hub de dezvoltare, iar Guvernul Orban va continua dezvoltarea țării. Dau asigurări că nu se va vorbi de tăieri de pensii sau salarii sunt. Acest mesaj fals promovat de unii este parte a unei demagogii care nu are legătură cu realitatea, iar aceste minciuni se vor demonta așa cum a fost demontată cea de aseară că președintele a purtat cască. Sunt doar acțiuni de manipulare și deturnare de la realitate”, a mai spus liderul PNL Neamț.

Deputatul Mugur Cozmanciuc a subliniat că Guvernul PNL va aloca fonduri pentru spitalele din județul Neamț și mai ales pentru construcția autostrăzii ”Unirii”, Iași-Neamț-Mureș.

Articolul anterior

Traficant de droguri prins în județul Neamț! Și-a trimis ”marfa” din Anglia printr-un curier!

Articolul următor

Sărbătorile de iarnă la Piatra-Neamț, promovate de Primărie la Târgul de Turism al României

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *