ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc, pe tema lipsei autostrăzilor: „Dăncilă, demisia!”

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, i-a cerut, marți, din nou, demisia premierului Viorica Dăncilă pentru lipsa construcției de autostrăzi.

Cozmanciuc susține că Dăncilă trebuie să plece acasă odată cu directorul Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, căruia tocmai prim-ministrul îi cere demisia.

„Dăncilă, demisia! Autostrăzi nu avem! Neaga e vinovat, dar…..cine l-a tolerat și susținut!?! Cum cine? GUVERNUL PSD! Dacă a cerut demisia lui Narcis Neaga, ar trebui să își dea și premierul demisia! Narcis Neaga, omul care trebuia să termine autostrăzile! Și la sfârșitul anului premierul îl ”amenința” cu demiterea. În decembrie 2018 se lăudă că „anul acesta trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, trebuie să vină șeful CNAIR să spună că îi avem”. Întrebată ce se va întâmpla dacă directorul CNAIR va anunța că nu sunt gata cei 100 de kilometri de autostradă, Dăncila a replicat sec: „Dacă zice că nu îi avem, pleacă acasă!”. În iulie 2019 cei 100 de kilometri de autostradă nu sunt gata! Premierul a înființat un departament să îi spună că nu există! Și brusc și-a adus aminte că trebuie să îl demită pe Narcis Neaga! Toate aceste jocuri populiste, de imagine, nu mai țin! Narcis Neaga trebuia demis de mult! E timpul faptelor, nu al acțiunilor de imagine! Hai cu autostrăzile! Hai cu Autostrada Moldovei!”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Demiterea lui Neaga este în pixul ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, ambii fiind susținuți de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene. Toți sunt căzuți însă în dizgrația actualei conduceri a PSD.

Vom reveni asupra acestui subiect!

Articolul anterior

DNA a trimis în judecată trei nemțeni într-un dosar cu o fraudă de peste 1,1 milioane lei

Articolul următor

Minoră din Neamț, șantajată cu poze deocheate! DIICOT a întrat pe fir!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *