ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Legea asociațiilor de proprietari trebuie modificată în sprijinul oamenilor. Mă voi implica!”

Legea de funcționare a asociațiilor de proprietari trebuie modificată. Au spus-o chiar președinții asociațiilor de proprietari în cadrul unei întâlniri alături de președintele asociației, Dragoș Seceleanu, primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, directorul LocativServ, Vladimir Togan și nu în ultimul rând președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc. Acesta din urmă a declarat, într-un comunicat de presă, că în calitate de parlamentar va propune modificarea legii în acest sens.

Mi-am dorit să organizez această întâlnire pentru a putea purta un dialog util, în urma căruia să rezulte soluții viabile pentru rezolvarea problemelor existente. Calitatea vieții pietrenilor este legată și de condițiile în care locuiesc. Mă bucur că am putut să port acest dialog și din calitatea de deputat voi acționa pentru a susține modificările legislative care au fost propuse”, a declarat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

În cadrul dezbaterii s-a discutat despre următoarele aspecte:

  • Problemele întâmpinate de asociațiile de proprietari în funcționarea, conducerea și organizarea lor din cauza unor prevederi ale Legii nr. 196/2018;
  • Propuneri, amendamente legislative de îmbunătățire a Legii 196/2018 pentru a ușura funcționarea, conducerea și organizarea asociațiilor de proprietari;
  • Găsirea unor soluții în ceea ce privește depozitarea selectivă a gunoiului menajer, în contextul proiectului de modernizare a europubelelor;
  • Necesitatea implementării unui program la nivel național care să vină în sprijinul asociațiilor de proprietari în ceea ce privește reabilitarea acoperișurilor, a șarpantelor, a teraselor, dar și a elementelor de instalații având în vedere starea avansată de uzură.

”În urma discuțiilor am anunțat că voi participa, în data de 11 octombrie, la întâlnirea Uniunilor/Ligilor Asociațiilor de Proprietari, pentru a prezenta propunerile formulate la Piatra Neamț, pentru a fi adaptate și transpuse în amendamente, în vederea modificării Legii 196/2018, în Parlamentul României”, a mai spus Cozmanciuc.

Articolul anterior

Le recunoașteți? Cele 2 femei sunt bănuite de furt de polițiștii din Neamț!

Articolul următor

Comunicatul de presă al CJ Neamț cu privire la situația de la societatea Troleibuzul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular