ISSN 2457 - 3973

Creșa nr. 1 din Târgu Neamț, reabilitată de primarul Daniel Harpa cu fonduri prin PNDL

Creșa nr. 1 Târgu Neamț este începând de joi una dintre cele mai frumoase din județul Neamț.
Primarul Daniel Harpa a reușit să modernizeze și să doteze instituția în cadrul unei finanțări prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
”Creșa orașului nostru a fost construită în același an cu data nașterii mele. Așa a rânduit Dumnezeu, pe timpul mandatului meu să reabilitez această minunată unitate. Cred că este una dintre cele mai frumoase din Moldova. Această investiție nu se putea realiza fără echipa din spatele meu, fără fondurile obținute, fără un constructor serios și un proiectant adevărat. Pentru sprijin și implicare, mulțumesc personalului creșei, în frunte cu doamna Simona Rusu, și tuturor celorlalți care au pus umărul pentru ducerea proiectului la bun sfârșit. Pentru mine, e o mare împlinire profesională și sufletească faptul că pe timpul mandatului meu am reușit această investiție majoră­. Să fie cu folos pentru copilașii noștri!”, a declarat primarul Daniel Harpa.
Iată mai jos câteva imagini de la inaugurarea creșei pe 27 august 2020:

Articolul anterior

Biciclist accidentat mortal la Brusturi

Articolul următor

Piatra-Neamț: Plafonul pentru gratuitățile acordate pensionarilor la transportul public de persoane a fost mărit la 1710 lei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.