ISSN 2457 - 3973

Crima de la Piatra Șoimului: victima, înjunghiată de 6 ori în cap!

Crima de la Piatra Șoimului, din seara zilei de luni – 27 ianuarie 2020 – a fost premeditată. Surse din cadrul anchetei susțin că autorul omorului, în vârstă de 32 ani, a avut un conflict mai vechi cu viitoarea victimă. La acea vreme s-a jurat că se va răzbuna iar luni și-a dus planul la îndeplinire.

Înarmat cu un briceag cu lama mai mare, Ioan Răzvan Dascălu (32 ani) și-a căutat mai multe ore rivalul și l-a găsit într-un bar din comună, în jurul orei 17.30.

Fără să mai stea pe gânduri, l-a înjunghiat de 6 ori în cap. A dat fără să se uite, cu sete, după care a sunat la 112 ca să se autodenunțe și a așteptat să vină polițiștii.

La fața locului a venit și un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Au fost efectuate manevrele de resuscitare dar bărbatul înjunghiat, Liviu Turnea -35 ani (foto) a fost declarat decedat.

”Imediat după comiterea faptei, presupusul autor a sunat la 112 și a povestit ce a făcut. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță care a constatat decesul victimei. Cazul a fost preluat de un procuror criminalist”, a declarat, pentru newsallert.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Dimitrie Mocanu.

Potrivit unor localnici, victima era o persoană recalcitrantă și a fost implicată deoseori în conflicte cu alte persoane.

De asemenea, victima este fostul cumnat al proprietarului unei discoteci din Roznov. Body-guard-ul discotecii respective a fost ucis în bătaie în incinta altui club, de un tânăr din Săvinești.

Despre crima din vara anului 2016 și consecințele acesteia am scris aici

 

Articolul anterior

Florentina Moise (PSD) își pregătește candidatura la Primăria Piatra-Neamț?!

Articolul următor

Au fost eliminate pensiile speciale! Iată lista aprobată în Parlament la inițiativa PNL!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.