ISSN 2457 - 3973

Crimă dublă sau morți de băutură? Dilema anchetatorilor în cazul celor 2 soți din Girov!

 

Anchetatatorii nemțeni vor avea astăzi rezultatul necropsiei în cazul celor doi soți, de 65 și 70 de ani, din comuna Girov, găsiți morți în casă. Pe baza acestui rezultat, polițiștii criminaliști vor ști dacă a fost vorba de o crimă sau sunt alte cauze care au condus la deces, cum ar fi intoxicație cu alcool etilic. Ultima variantă este cea mai probabilă în condițiile în care cei doi erau cunoscuți ca mari consumatori de băuturi alcoolice. Deși erau săraci lipiți pământului iar casa aproape că se dărâma pe ei, aceștia dădeau puținii bani pe care îi aveau din pensie pe băutură.

Nu este exclusă nici varianta crimei dar la cercetarea criminalistică de la fața locului nu s-au putut observa urme pe cadavre pentru că acestea erau în stare avansată de putrefacție. Au fost prelevate urme papilare de la fața locului dar și alte probe în eventualitatea în care medicii legiști vor stabili că există urme de violență pe cadavre.

Cei doi soți au fost găsiți morți, în casă, de polițiști, după ce vecinii au sunat la 112 pentru că nu i-au mai văzut în ultimele zile.

 

(Elena A.)

 

Articolul anterior

EXCLUSIV Astrologul Burfix povestește cum i-a schimbat viața părintele Iustin Pârvu!

Articolul următor

Patronul firmei Prospecțiuni (firma care a dinamitat județul Neamț) a fost condamnat: 12 ani de închisoare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular