ISSN 2457 - 3973

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

Preşedintele PMP Piatra-Neamţ, Cristian Sauciuc, a fost desemnat candidatul organizaţiei judeţene pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Anunţul a fost făcut de liderul organizaţiei, Bogdan Gavrilescu, în cadrul unei conferinţe de presă în care i-a adus aminte lui Cristian Sauciuc care este target-ul minim.

„Cristian Sauciuc este candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. El va fi vioara întâi a organizaţiei. Este o decizie luată împreună cu toţi colegii. Cristian Sauciuc este omul care poate să ducă în acest an destul de încercat, bătăliile pentru partid. Sper să obţină un rezultat bun, noi avem un slogan PMP de 10+. Deci un rezultat de peste 10 procente”, a declarat preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

Cristian Sauciuc nu a dezvoltat deocamdată programul său electoral dar a subliniat că are în vedere infrastructura rutieră (Autostrada Iaşi – Târgu Neamţ – Târgu Mureş şi drumul expres Piatra Neamţ – Bacău) dar şi transparenţa decizională.

”Banii se vor repartiza în funcţie de proiecte, de numărul locuitorilor, şi nu pe culoare politică, nu pe ochi frumoşi cum s-au dat până acum. Vreau ca totul să se desfăşoare foarte transparent în administraţia publică locală„, a declarat Cristian Sauciuc.

Pe de altă parte, Bogdan Gavrilescu a făcut un ”apel” la toţi preşedinţii partidelor din Neamţ să fie selectivi în desemnarea candidaţilor.

”PMP nu a pretins niciodată că este un partid foarte mare, ne-am văzut lungul nasului. Dar mă deranjează calitatea oamenilor din consiliile locale care nu au venit 4 ani cu un proiect de dezvoltare. Fac apel la toţi preşedinţii de partide din Neamţ să fie atenţi la oamenii de pe listele pe care le vor scoate. Să aibă oameni care se vor bate pentru oameni, să ducă la bun sfârşit proiecte începute şi nefinalizate fără de care localitatea şi judeţul nu se poate dezvolta”, a declarat preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

Articolul anterior

Ce animal ciudat a transportat un șofer din Neamț pe bancheta din spate a unui Logan

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): „Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.