ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Lucrările de modernizare la DN 15 vor fi finalizate până în luna septembrie, a declarat, luni, deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț. “Unul dintre cele mai importante obiective de infrastructură rutieră pentru Valea Muntelui, din județul Neamț, va fi finalizat cu celeritate. Guvernul PNL, prin C.N.A.I.R și Direcția Regională de Drumuri și Poduri – D.R.D.P. Iași au stabilit cu societatea care și-a asumat lucrările de modernizare și reparații a DN 15 să le finalizeze în cel mai scurt timp. D.R.D.P. Iași va face plățile restante. Antreprenorul se obligă să demareze lucrările rămase de executat, conform termenelor stabilite pentru executarea acestor lucrări și va depune toate eforturile pentru finalizarea acestor lucrări în termen de 14 zile de la data emiterii de către D.R.D.P. Iași a Ordinului de reluare a execuției lucrărilor”, a declarat președintele Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț a adăugat că dincolo de luptele politice, interesul cetățenilor primează.

“Valea Muntelui are nevoie de o șosea funcțională pentru a avea oportunități de dezvoltare! Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din Guvernul PNL care au acționat, în limita legii și corectitudinii, pentru a debloca acest proiect”, a mai spus președintele Cozmanciuc.

La solicitarea lui Mugur Cozmanciuc, guvernul liberal a alocat fonduri și pentru asfaltarea cap-coadă a tronsonului DN15 Bicaz – Poiana Largului.

Articolul anterior

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

Articolul următor

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

Un comentariu

  • Daca primeaza interesul cetateanului peste tot (ca asa cînta toți) , sa vina în Chintinici sa vada cum stăm cu bolovanii in drum de o luna de zile , ca au sapat şant pentru conducta gaz metan si au introdus conducta ,respectiv au astupat şantul numai jumatate de sat .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *