NewsAllert :

Zile de foc la UPU Piatra-Neamţ! Urgenţele de la Roman, aduse două zile aici!

Un copil de 4 ani, rănit într-un accident rutier produs în Neamţ

A fost aprins iluminatul ornamental şi din bradul de Crăciun din Piatra-Neamţ

Poliţiştii de imigrări din Neamţ au depistat patru persoane din SUA, Sri Lanka şi Turcia care stăteau ilegal în judeţ

E.ON Piatra-Neamț se mută într-o nouă locație! Accesul în interior, doar cu programare telefonică sau on-line!

Ciprian Manoliu din cadrul ISU Neamţ – desemnat Pompierul de Onoare al anului 2022 în România

Tânără din Neamţ care a traversat neregulamentar, accidentată de un şofer octogenar

Deputatul Oana Bulai: „Refuzul Austriei de aderare a țării noastre la Schengen reprezintă umilirea noastră!”

Centrele de permanență din Neamț se reorganizează, din 1 ianuarie 2023! Iată lista centrelor!

„Nimeni singur de Crăciun” – o inițiativă a omului Daniel Vasilică Harpa

A mai rămas o zi până la deschiderea târgului „Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului”!

Florentina Moise (preşedinte PSD Piatra-Neamţ): „Mulţumită” primarului trecem în etapa „Crăciun de plastic pe bani mulţi”

Bărbat beat, accidentat pe trecerea de pietoni la Zăneşti de o şoferiţă din Piatra-Neamţ

De la buldozer la smart village! Drumul greu dar spre succes sigur al Asociaţiei „Ţinutul Răzeşilor” Neamţ!

Inspectorul şcolar general Florentina Moise: „Peste 7.000 elevi din Neamţ primesc de azi carduri sociale cu câte 500 lei!”

  • 9 decembrie 2022

ISSN 2457 - 3973

Cum poți să faci bani doar dintr-o livadă?

Dacă ai un teren de pământ sau ai în plan să cumperi unul și nu știi ce să faci cu el mai exact, poate ar trebui să iei în considerare ideea de a face o livadă, fiind o investiție serioasă. Bineînțeles, necesită efort și timp, însă după câțiva ani, aceasta va fi o sursă de venit considerabilă și pe termen lung. Tu știi cum poți face bani dintr-o livadă?

Iată 3 idei prin care poți fructifica o livadă!

  1.   Sucuri naturale

Un mod prin care poți face din livada ta o afacere serioasă este să transformi recolta în sucuri naturale. Acestea sunt la mare căutare, lumea căutând din ce în ce mai mult produse bio, naturale, fără aditivi și chimicale. Poți face acest lucru dacă îți cumperi o mașină specială pentru făcut suc, necesitând foarte puțin efort din partea ta partea de producție. Vei avea nevoie doar să ai grijă de pomi pe tot parcursul anului, să îi cureți corespunzător și apoi să te ocupi de partea de vânzări, fiind o idee bună să te promovezi pe internet, evidențiind calitățile naturale ale sucurilor produse de tine.

  1.   Fructe în formă brută

Un mod și mai ușor este să vinzi recolta direct, în formă brută. Astfel, trebuie doar să culegi fructele și să le depozitezi în siguranță până la momentul vânzării. Pentru a te asigura că nu se vor strica și vor rămâne proaspete cât mai mult timp, investește în lăzi frigorifice de calitate. La altex.ro găsești astfel de produse care să aibă funcții de ventilație ce mențin fructele proaspete pe o perioadă mai mare, fiind mai ușor pentru tine să găsești un cumpărător care să fie mulțumit de produsele tale.

  1.   Dulceață și gem

Încă o metodă de a fructifica livada ta este să transformi produsele culese în dulcețuri și gemuri, alte produse care sunt ușor de vândut. În acest caz, pe lângă timpul folosit pentru prepararea acestora, va trebui să investești și în celelalte ingrediente necesare (zahăr, lămâie etc), pentru a te asigura că vor fi bune și recumpărate ani la rând. Este important să încerci să obții o marfă cât mai bună pentru a crea o rețea de clienți fideli care să revină an de an pentru a o cumpăra. 

  1.   Băuturi alcoolice

O ultimă idee este să transformi fructele în rachiu, căci acesta poate fi vândut la prețuri mari, datorită calității acestui produs și al efortului și timpului depus în realizarea lui. Unul dintre cele mai rafinate rachiuri este cel de cireșe sau de caise, o sticlă dintr-o astfel de băutură putând fi vândută pentru o sumă considerabilă. 

Așadar, dacă ai o livadă și puțin spirit antreprenorial, este momentul să iei o decizie cu privire la cum vrei să fructifici această oportunitate. Toate variantele de mai sus pot fi extrem de profitabile, așa că alege cea care simți că ți se potrivește cel mai bine, iar apoi depune timp pentru promovarea afacerii tale, astfel încât să vinzi produsele cât de repede poți.

 

Sursa foto: pexels.com

Articolul anterior

Deputatul Laurențiu Leoreanu oprește toate trenurile IR către București și în Gara Roman

Articolul următor

Simbolurile orașului – între boicot și asumare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *