ISSN 2457 - 3973

Dan Barna (președinte USR PLUS), la Neamț: Ideea că votul nu contează este neadevărată. Ieșiți la vot pe 27 septembrie!”

Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, a fost prezent, sâmbătă, la Roman și Piatra-Neamț, în cadrul unor acțiuni electorale de susține a candidaților pentru alegerile locale.

Liderul USR PLUS a explicat că fiecare nemțean ar trebui să iasă la vot pe 27 septembrie, pentru că votul fiecărui om este decisiv.

”Mai sunt doar câteva zile până când, pe 27 septembrie, USR PLUS vine în administrația locală. Oamenii USR PLUS, valorile, integritatea, competența, respectul pentru banul public, devin realități în administrația publică. Ne respectăm un angajament pe care l-am făcut de când s-a născut USR în 2016, și din 2017 când am preluat conducerea acestui partid. Mesajul pe care îl transmit pentru toți nemțenii este ca pe 27 septembrie să meargă la vot. Ideea că votul nu contează, că ies tot ăia, nu este deloc adevărată. Este șansa ca după 31 de ani de la Revoluție să trimitem în primării oameni care își doresc acele lucruri firești: creșe, grădinițe, școli unde copiii să fie pregătiți cu adevărat pentru viață, asfalt, gaz metan, digitalizare, primării care îi respectă”, a declarat Dan Barna.

La rândul său, deputatul USR Neamț, Iulian Bulai (vicepreședinte la nivel național) și-a adus aminte momentul din urmă cu 4 ani, atunci când au fost puse bazele organizației USR Neamț.

”Este un moment important pentru județul Neamț pentru că munca de 4 ani a acestei organizații USR, și a USR PLUS este confirmată de această masă de oameni care s-au unit pentru o schimbare în județul nostru. Acum fix 4 ani, la o masă de la o terasă din Roman se întâlneau 7 oameni. Acum, în Neamț, suntem 1.000 de membri la USR și 200 la PLUS iar împreună suntem o forță mare. Vizita colegului nostru, președintele USR PLUS, Dan Barna, este improtantă pentru că arată că și județele mici sunt importante. Sunt județe unde este nevoie de schimbare și unde avem speranțe. Dan Barna este prezent pentru a confirma și angajamentul acestui partid care este condamnat să fie partidul care construiește autostrăzile din Moldova, A7 și A8. Nu avem voie să intrăm la guvernare și să nu facem pași concreți pentru ca oamenii din Neamț, Bacău, Iași să fie conectați cu întreaga țară la autostrăzile din vest. Iar acest lucru nu este un moft ci un drept al moldovenilor. PSD devine istorie în Neamț și ne pregătim de o guvernare puternică. Schimbarea României se va produce de la firul ierbii, atunci când consilierii locali, consilierii județeni, primarii și președintele Consiliului Județean vor face cheltuieli transparente, vor ști să investească bine banul public și vom trăi într-o țară normală, fericiți în România și în fiecare sat din această țară”, a declarat deputatul Iulian Bulai, copreședinte USR PLUS Neamț, și vicepreședinte la nivel național.

În cadrul evenimentului organizat la Roman au fost prezentați și candidații la funcțiile de primar și cea de președinte al Consiliului Județean ai Alianței USR PLUS Neamț.

(foto: arhiva newsallert)

Articolul anterior

Bărbat accidentat mortal de un camion în Piatra-Neamț

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: ”Cultura din județul Neamț, o prioritate pentru Partidul Național Liberal”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *