ISSN 2457 - 3973

Dan Manoliu a accidentat mortal un biciclist! ”Mi s-a rupt filmul!”

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Dan Manoliu a accidentat mortal, luni dimineaţă, un biciclist, la intrarea în localitatea Baratca, pe drumul naţional dintre Piatra Neamţ şi Roman.
Dan Manoliu a declarat că nu îşi aduce aminte cum s-a produs tragedia şi susţine că şi-a pierdut cunoştinţa înainte de producerea accidentului.
”Nu ştiu cum s-a întâmplat, brusc mi s-a tăiat filmul cum se spune. A fost fie un puseu de tensiune, fie o cădere de calciu pentru că nu îmi aduc aminte absolut nimic. M-am trezit după producerea accidentului. Martorii au fost cei care au sunat la Ambulanţă. Îmi pare teribil de rău”, a declarat Dan Manoliu.
Acesta se afla la volanul maşinii de serviciu, un Wolkswagen Passat (NT – 02 – CJN) şi susţine că venea la birou după ce vizitase baza unei societăţi comerciale din Roman.
De altfel, Dan Manoliu este din Roman şi făcea zilnic naveta cu maşina de serviciu. Dan Manoliu este şi preşedintele PSD Roman.
Rezultatul cu aparatul etilotest a ieşit negativ. Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pe numele vicepreşedintelui CJ Neamţ pentru ucidere din culpă.

Articolul anterior

Traficul din Tîrgu Neamț este aproape paralizat

Articolul următor

ERA brazilor de Crăciun la ediția a II-a

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *