ISSN 2457 - 3973

Dan Vasile Constantin candidează la președinția PSD Neamț!

 

Așa cum v-am promis, suntem în măsură să vă prezentăm numele celui de-al patrulea candidat la funcția de președinte al fiialei PSD Neamț.

Cel care își va anunța oficial,intenția de a-și depune candidatura este nimeni altul decât fostul președinte al filialei Dan Vasile Constantin. Fostul prefect și președinte al CJ Neamț  declarat pentru newsallert.ro că la începutul săptămânii viitoare va face acest anunț.

”Nu vă ascund faptul că iau serios în calcul această intenție de a candida la președinția PSD Neamț. Cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare voi face anunțul oficial în acest sens”, a declarat, pentru newsallert.ro, Dan Vasile Constantin.

Până în prezent și-au mai anunțat intenția de a candida și actualul președinte al PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene dar și senatorul Ioan Chelaru (fost vicepreședinte la nivel național) și Adrian Bourceanu, președinte al Tineretului Social Democrat Neamț.

Data certă a conferinței județene de alegeri în PSD Neamț nu a fost stabilită dar se vehiculează lunile septembrie și octombrie. Cert este că până la conferința județeană trebuie să se încheie toate conferințele comunale, orășenești, municipale și cele de la organizațiile de tineret, femei și pensionari.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

EXCLUSIV Ordinea de zi a Comitetului Executiv al PSD Neamț!

Articolul următor

Adrian Bourceanu: Nu cred în speculații. Conferința județeană a TSD va avea loc statutar!

2 Commentarii

  • E clar cum e condus psd neamt.halal…

  • Ma refeream la cum s-au transat lucrurile ieri cu dvc si bourceanu.slabe sanse de schimbare a imaginii psd la neamt…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular