ISSN 2457 - 3973

Adrian Bourceanu: Nu cred în speculații. Conferința județeană a TSD va avea loc statutar!

 

În ultima perioadă au apărut diverse speculații potrivit cărora se încearcă înlăturarea mai rapidă a lui Adrian Bourceanu din Biroul Permanent Județean al PSD printr-o mișcare inteligentă dar nestatutară. Aceea de a organiza alegeri la Tineretul Social Democrat Neamț (unde Bourceanu este președinte dar va trece la seniori datorită vârstei) înainte de a se finaliza toate cele 83 de conferințe comunale, orășenești și municipale ale tinerilor social-democrați. Adică să se sară peste cât mai multe conferințele de alegeri a birourilor locale unde ar urma să fie aleșipreședinți care, la râdul lor, vor veni cu delegați la conferința județeană a tinerilor. Pe scurt, de sus în jos!

Miza este uriașă. Președintele TSD este membru în Biroul Permanent Județean, for care stabilește regulile după care se va desfășura conferința județeană de alegeri a PSD Neamț. De asemenea, președintele TSD Neamț are un cuvânt greu de spus, prin delegații cu care vine la conferința de alegeri a seniorilor, în alegerea noului președinte al partidului.

În ciuda acestor zvonuri (deocamdată doar zvonuri), confirmate și de Adrian Bourceanu, șeful TSD Neamț spune că singura cale este cea statutară.

”Sincer am auzit aceste zvonuri dar nu cred în ele. Am discutat cu secretarul general al TSD, domnul Gabriel Petrea care mi-a confirmat ceea ce știam și eu. Mi-a confirmat că și secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi a menționat că statutul partidului prevede că mai întâi se fac toate conferințele comunale, orășenești și municipale de alegeri după care se organizează cea județeană. Așa vom face și în Neamț pentru că am convingerea că se va respecta statutul PSD”, a declarat, pentru newsallert.ro, Adrian Bourceanu, președintele TSD Neamț.

Întrebat când vede organizarea conferinței județene a TSD Neamț, Bourceanu a răspuns: ”Deocamdată nu au fost organizate conferințe locale deloc. Președinții colegiilor sunt cei care coordonează aceste alegeri din localitățile respective. Eu cred că cea județeană va avea loc undeva în luna octombrie, după cele 83 de conferințe comunale, orășenești și municipale”.

Întrebat dacă știe de întâlnirea a trei parlamentari ai PSD Neamț cu președintele TSD, Mihai Sturzu, căruia i-au cerut să stabilească pe 20 iunie conferința județeană e alegeri a TSD Neamț, Adrian Bourceanu a răspuns scurt: ”Nu!”.

”Și chiar și așa, până pe 20 iunie nu este timp să fie organizate cele 83 de conferințe comunale, orășenești și municipale”, a precizat Bourceanu.

Adrian Bourceanu și-a anunțat intenția de a candida pentru președinția PSD Neamț.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Dan Vasile Constantin candidează la președinția PSD Neamț!

Articolul următor

Centru zonal de peste un milion de lei pentru copiii defavorizați din zona Târgu Neamț

3 Commentarii

  • bravo adriane nu te lasa

  • In aceasta perioada a anului, „au innebunit salcamii”, vorba cantecului :)) Unele personaje si-au luat licenta in zvonistica, altele s-au specializat in manipulari ieftine, probabil pentru ca, ani la rand, au avut teren fertil unde sa-si planteze samanta de scandal. Pentru cei cu neuronul la purtator este evident faptul ca TSD Neamt din 2015, prin oamenii care l-au creat, crescut si i-au dat valoare nu mai e o simpla jucarie cu telecomanda. Daca ar fi fost altfel, alegerile de la TSD nu ar mai fi avut nici o miza si toate aceste discutii nu ar mai fi avut loc. Nici un om responsabil din PSD Neamt nu isi permite, in situatia actuala, sa tulbure apele, cu atat mai mult prin incalcarea statutului. Asa ca , cei care „se plictisesc”, din PSD sau din afara lui, sa-si gaseasca alte ocupatii mai intelectuale, potrivite interfetelor prietenoase cu care se afiseaza si sa-l lase pe Adrian Bourceanu sa-si urmeze drumul, constient si asumat, ales.

    • Poate nu este decât un simplu foc de paie, o diversiune. Asta veți vedea în perioada imediat următoare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *