ISSN 2457 - 3973

Dăncilă îl contrazice pe Arsene: ”Nu cred că domnul președinte Iohannis avea cască în ureche!”

Viorica Dăncilă, șefa PSD, l-a constrazis joi seara pe Ionel Arsene cu privire la fake-news-ul lansat în urmă cu o zi pe tema așa-zisei căști din urechea președintelui Klaus Iohannis.

Întrebată în cadrul unei conferințe de presă ce crede cu privire la acest subiect, Viorica Dăncilă a declarat: ”Nu cred că domnul Iohannis a purtat acea cască în ureche. Presupun ca doamna Firea (primarul Bucureștiului – n.r.) a văzut în spațiul online această știre și a preluat-o. Am văzut pe urmă că a șters-o de pe facebook-ul dânsei. În niciun caz nu a fost lansată de PSD această știre”. 

În ciuda faptului că însăși șefa lui de partid susține că este un fake-news, Ionel Arsene păstrează pe pagina lui de facebook postarea potrivit căreia președintele Klaus Iohannis ar fi purtat o cască în ureche la conferința de presă, pentru a primi răspunsurile la întrebări.

Situația este similară cu cele în care au fost lansate pe piață, din laboratoarele PSD, fake-news-urile cu închiderea spitalelor, tăierea salariilor și a pensiilor, sau că Simona Halep ar fi fost huiduită de români (și nu primărița Gabriela Firea, cum a fost în realitate).  Culmea, tot de la Neamț!

Ultima postare a președintelui PSD Neamț a strâns zeci de comentarii prin care Ionel Arsene este contrazis (ca să folosim termeni dulci) de internauți.

Read Previous

Senatorul liberal Eugen Țapu Nazare cheamă DNA-ul la Consiliul Județean Neamț

Read Next

O avarie lasă 4 străzi din Piatra-Neamț fără apă vineri, 15 noiembrie 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *