ISSN 2457 - 3973

Daniel Harpa, mesaj la decesul criticului literar Cristian Livescu: Judeţul Neamţ a pierdut un om de cultură cum rar se mai nasc

Județul Neamț a pierdut un om de cultură cum rar se mai nasc, pe dl. prof. dr. Cristian Livescu- scriitor, jurnalist, critic literar şi de artă, care a marcat decenii întregi cultura locală și națională.
A activat timp de peste cinci decenii în presa locală și națională, iar prin munca sa dedicată și pasiunea pentru cultură, a adus contribuții esențiale la dezvoltarea și promovarea valorilor noastre locale.
De asemenea, în calitate de consilier județean social-democrat, în cele patru mandate de activitate, a luptat cu dăruire pentru cultura nemțeană, lăsând în urmă o moștenire culturală de neprețuit.
Inițiator al Premiului Omnia, domnul Cristian Livescu a fost un adevărat vizionar. Împreună, am reușit să cream în locul amintirilor marelui Ion Creangă un spațiu de recunoaștere și apreciere a valorilor culturale, sprijinind astfel dezvoltarea și continuitatea acestora.
În numele organizației PSD Neamț și al meu personal, transmit familiei îndoliate cele mai sincere condoleanțe!
Îi vom păstra mereu amintirea vie și îi vom onora moștenirea prin continuarea eforturilor sale de a susține și promova cultura nemțeană.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Cu profund respect și sincere condoleanțe,
Daniel Vasilică Harpa,
primarul orașului Târgu-Neamț și Președintele PSD Neamț

Articolul anterior

Meşteri populari din toate colţurile ţării, la Festivalul de Artă Populară „Lada cu zestre” (24 – 26 mai)

Articolul următor

George Lazăr (PNL): Ca preşedinte al CJ Neamţ, susţin un parteneriat public-privat pentru dezvoltarea domeniului schiabil de la Durău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular