ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (PNL): Ca preşedinte al CJ Neamţ, susţin un parteneriat public-privat pentru dezvoltarea domeniului schiabil de la Durău

Ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, voi susţine dezvoltarea domeniului schiabil din Durău.

Într-un parteneriat public-privat, vom face investiţii astfel încât această zonă să devină atractivă pentru toţi iubitorii sporturilor de iarnă atât din regiunea de nord-est cât şi din restul ţării şi străinătate.

În acest moment, Durăul este singurul domeniu schiabil din judeţul Neamţ. Meritul se datorează unui investitor privat care a reuşit să ţină în viaţă zona fără a primi niciun ajutor din partea autorităţilor judeţene.

Am discutat cu cei care administrează pârtia de schi şi i-am asigurat că împreună vom găsi soluţii astfel încât să dezvoltăm un parteneriat corect, onest şi durabil care să pună mai bine în valoare zona.

Ca autoritate judeţeană suntem obligaţi moral să susţinem astfel de proiecte care aduc beneficii judeţului pentru că înseamnă o dezvoltare accelerată şi sustenabilă pentru întreg mediul de afaceri din HORECA.

 

Cu respect,

George Lazăr, preşedinte PNL Neamţ

Candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ

*****

 

În vârstă de 43 ani, George Lazăr este căsătorit şi tatăl a două fetiţe.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” Iaşi şi licenţiat în ştiinţe juridice, cu trei mastere în domeniul Dreptului administraţiei publice, Ştiinţelor penale şi Dreptului European.

Este membru al Baroului Neamţ şi avocat practician de peste 20 ani.

Timp de două mandate, în perioada februarie 2013 – martie 2014 şi decembrie 2019 – ianuarie 2022, a ocupat demnitatea de prefect al judeţului Neamţ.

Una dintre cele mai importante realizări ca prefect a fost recâştigarea în instanţă a Cheilor Bicazului pentru judeţul Neamţ.

În anul 2022 a fost numit ministru – secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, postură din care a reprezentat România la diverse evenimente pe plan extern.

Din punct de vedere politic, în anul 2021 a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal – filiala Neamţ.

George Lazăr candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Articolul anterior

Daniel Harpa, mesaj la decesul criticului literar Cristian Livescu: Judeţul Neamţ a pierdut un om de cultură cum rar se mai nasc

Articolul următor

Bărbat găsit mort de soție în mașină, la Tarcău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular