ISSN 2457 - 3973

De Ziua Copilului, vizite gratuite la Dino Park în Ștrandul Tineretului!

De 1 Iunie, Primăria Piatra-Neamț va fi organizatorul evenimentului „Expoziție unică de dinozauri animatronici – Dino Park” în Ștrandul Tineretului. Expoziția de dinozauri este surpriza pregătită de municipalitate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, o oportunitate care le va oferi celor mici o experiență de neuitat.

Dino Park va fi deschis sâmbătă, la ora 10.00, în zona accesului auto (lângă terenurile de sport, fostul skate park). Accesul în ștrand se poate face și pietonal, pe puntea recent redeschisă circulației.

Primarul Andrei Carabelea: „Anul acesta vă invit să petrecem Ziua Copilului într-o manieră diferită și, în aceeași măsură, educațională. Vă așteptăm în Ștrandul Tineretului, cu cei mici, cu cei mari, toți suntem curioși din fire, și am vrea să cunoaștem aceste ființe care au dispărut acum câteva milioane de ani”.

Expoziția va fi deschisă în perioada 1-16 iunie, între orele 10:00 – 20:00, iar în zilele de 1 și 2 iunie, accesul va fi gratuit atât pentru copii, cât și pentru cei mari.

 

Link: https://youtu.be/ouuSmKYQoDg

Articolul anterior

Puntea de la Ștrandul Piatra-Neamţ, reabilitată și recepționată

Articolul următor

O poliţistă din Piatra-Neamţ a devenit vicecampioană naţională la fitness şi culturism

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular