ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Şerban (PSD) îi cere explicaţii premierului cu privire la stadiul PNRR

Deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ) i-a solicitat, luni, public, premierului Florin Cîţu şi ministrului Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, cu privire la stadiul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Deputatul PSD Neamţ – care este şi preşedintele Comisiei pentru transport şi infrastructură din Camera Deputaţilor – a subliniat că scandalurile din interiorul PNL scot la iveală „dezinformări cu premeditare” în ceea ce înseamnă PNRR.

Ciprian Şerban a făcut referire la declaraţiile recente ale ministrului revocat de Finanţe care a dezvăluit cu actualul guvern a stabilit încă din 15 iunie o nouă amânare a depunerii PNRR.

„Nimeni din guvern nu a comunicat nimic, în sensul acesta, opiniei publice. Premierul, aflat în campanie electorală, şi ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene trebuie să dea urgent explicaţii în legătură cu stadiul PNRR. A solicitat România oficial o nouă amânare? Pâna când? Care sunt motivele repetatelor eşecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene? (…) Aşa-zisul proces continuu de consultare cu Comisia Europeană, care ar fi menit să reducă divergenţele, este în fapt doar expresia neputinţei şi incompetenţei guvernamentale. Premierul şi ministrul Ghinea trebuie să vină în faţa Parlamentului cu toată corespondenţa cu Comisia Europeana pe tema PNRR! Am ajuns să vânăm scandalurile interne din coaliţia de guvernare de dreapta pentru a descoperi noi şi noi minciuni şi mizerii ale Guvernului Cîţu! Îi solicit premierului Florin Cîţu să se întoarcă la Guvern şi să muncească în folosul românilor! Românii nu au nevoie să fie târâţi în campania deşănţată pentru vânarea postului de preşedinte de partid, în timp ce România rămâne codaşa Europei şi se scufundă în prăpastia economico-socială provocată şi întreţinută de o guvernare ruptă total de orice realitate şi de interesul naţional”, a declarat deputatul PSD Neamţ Ciprian Şerban.

Articolul anterior

Un nou incendiu la o casă din Podoleni. Două persoane au suferit arsuri.

Articolul următor

Deputatul Şerban (PSD) îl trimite la muncă pe premierul Cîţu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *