ISSN 2457 - 3973

Deputatul Şerban (PSD) îl trimite la muncă pe premierul Cîţu

Lupta acerbă din interiorul PNL, pentru funcția de președinte al partidului, scoate la suprafață adevăruri grave pentru România.
Ministrul revocat al Finanțelor a dezvăluit că guvernul Cîțu a cerut oficial, încă din 15 iunie, o nouă amânare a depunerii PNRR!
Nimeni din guvern nu a comunicat nimic, în sensul ăsta, opiniei publice.
Premierul, aflat în campanie electorală, și ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene trebuie să dea urgent explicații în legătură cu stadiul Planului Național de Redresare și Reziliență.
A solicitat România oficial o nouă amânare? Până când? Care sunt motivele repetatelor eșecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene?
#PSD condamnă categoric modul incalificabil în care prim-ministrul Florin Cîțu și ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, îi mint și-i dezinformează cu premeditare pe români.
Așa-zisul proces continuu de consultare cu Comisia Europeană, care ar fi menit să reducă divergențele, este în fapt doar expresia neputinței și incompetenței guvernamentale.
Premierul și ministrul Ghinea trebuie să vină în fața Parlamentului cu toată corespondența cu Comisia Europeană pe tema PNRR!
Am ajuns să vânăm scandalurile interne din coaliția de guvernare de dreapta pentru a descoperi noi și noi minciuni și mizerii ale guvernului Cîțu!
Îi solicit, premierului Florin Cîțu, să se întoarcă la Guvern și să muncească în folosul românilor! Românii nu au nevoie să fie târâți în campania deșănțată pentru vânarea postului de președinte de partid, în timp ce România rămâne codașa Europei și se scufundă în prăpastia economico-socială provocată și întreținută de o guvernare ruptă total de orice realitate și de interesul național!
Cum au fost în stare să trimită planuri bine puse la punct, coerente și viabile cele 17 țări care deja au PNRR-urile aprobate și urmează să încaseze primii bani?
deputat Ciprian Şerban – PSD Neamţ

    Articolul anterior

    Deputatul Ciprian Şerban (PSD) îi cere explicaţii premierului cu privire la stadiul PNRR

    Articolul următor

    Un beţiv s-a plimbat gol-goluţ prin Târgu Neamţ. A fost reţinut de poliţişti.

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular