ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ): Deosebit de onoraţi de vizita prim-ministrului Marcel Ciolacu!

Deosebit de onorați de vizita domnului președinte al PSD, Prim Ministrul Marcel Ciolacu, în județul Neamț.
Am trăit, în aceste zile, un moment istoric pentru sănătatea nemțenilor și pentru județul Neamț: în prezența Prim Ministrului social democrat, Marcel Ciolacu, s-a semnat, în sfârșit, contractul pentru construirea noului Spital Județean de Urgență Neamț. Proiectul are o valoare de 1,7 miliarde lei, este finanțat prin PNRR și va oferi nemțenilor servicii esențiale la standarde moderne.
Îl felicit pe prietenul și colegul meu, Daniel Vasilică Harpa, candidatul nostru la Consiliul Județean Neamț, pentru perseverența cu care a urmărit acest proiect și îl asigur de întregul meu sprijin, în continuare, dar și pe Adrian Niţă, candidat pentru Primăria Neamț, pentru că luptă pentru bunăstarea nemțenilor.
De asemenea, discuțiile pe care Prim Ministrul le-a avut cu reprezentanți ai comunității de business din Neamț, cum ar fi companiile ADF PROD S.R.L. și COMES S.A., au evidențiat importanța dialogului și colaborarea care trebuie să existe între mediul de afaceri, administrația centrală și cea locală, pentru ca proiectele să se poată dezvolta și aduce plus valoare economiei locale, regionale și naționale.
În Neamţ suntem o echipă unită și puternică. Împreună aducem viitorul sigur familiilor noastre.
Să nu uit! Copiii nemțeni s-au bucurat foarte mult de mica întâlnire pe care au avut-o cu președintele Marcel Ciolacu.
Ciprian Şerban, deputat PSD Neamţ, liderul grupului deputaţilor PSD

Articolul anterior

George Lazăr: Investiţii PNL de peste 100 milioane euro la Piatra-Neamţ

Articolul următor

George Lazăr (președinte PNL Neamț): Condamnăm ferm agresiunea împotriva primarului de Borlești comisă de un candidat PSD

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular