ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ): „Ţintele PSD sunt atinse una după alta! 300 milioane euro pentru agricultură!”

Comisia Europeană a aprobat 300 de milioane de euro pentru afacerile din agricultură, a declarat deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ), vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.
„Țintele PSD sunt atinse una după alta”, a afirmat Ciprian Şerban, ca reacţia la decizia forului european.
Granturile și micro-granturile pentru capital de lucru, care fac parte din programul „Sprijin pentru România”, sunt destinate susținerii afacerilor din agricultură și industria alimentară.
„Am promis agricultorilor că vom sprijini afacerile din agricultură. Celor 300 de milioane de euro li se adaugă încă 200 de milioane de euro pentru procesarea produselor agricole în România. Cei care desfășoară activități economice în sectoarele agricultură, piscicultură și acvacultură și industrie alimentară pot aplica pentru microgranturi de până la 5.000 de euro, începând cu finalul acestei săptămâni. Acești bani îi vor ajuta pe fermieri să iasă din dificultate sau din incapacitate de plată, iar cel mai târziu la finalul lunii iunie vor începe să intre în conturile solicitanților și banii din granturi”, a explicat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban, care este destinaţia fondurilor aprobate de Comisia Europeană.
carton Şerban

Articolul anterior

Cazinourile online: la ce trebuie să fii atent înainte să începi să te joci constant?

Articolul următor

Doliu la Colegiul Naţional „Petru Rareş”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.