ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Şerban (PSD): „România (NE)Educată, marele proiect al președintelui Iohannis, s-a fâsâit lamentabil!”

România (NE)Educată, marele proiect al președintelui Iohannis, s-a fâsâit lamentabil!
Dacă mai aveam nevoie de încă un exemplu despre cum să distrugi România, tocmai ni l-a dat președintele țării, care din 2016 se împăunează cu proiectul lui, România educată.
Cele mai reprezentative voci din comunitatea pedagogică critică extrem de dur raportul oficial ”România (NE)Educată”. Specialiștii nu au fost consultați. Din nou! A câta oară președintele și ”guvernul meu” iau decizii vitale pentru români și românii nu sunt consultați?
Pentru a câta oară românii sunt puși în fața unui fapt împlinit și obligați să plătească prostiile conducătorilor țării?
Realitatea, de zi cu zi, demonstrează că totul este o mare făcătură. În timp ce Iohannis anunță că guvernul își asumă prin memorandum măsurile pentru susținerea proiectului România (NE)Educată, Cîțu le taie banii profesorilor pentru concedii.
Guvernul Cîțu a mai introdus o noutate. A creat un nou precedent! Pentru prima dată, în ultimii 31 de ani, un guvern le refuză profesorilor aceste drepturi legale cuvenite.
Iar pentru ca bătaia de joc să fie completă, actualul ministru al Educației anunță că primele rezultate ale proiectului România (NE)Educată se vor vedea abia în 2030, iar vicepremierul Barna anunță, deja, că la rectificare Educația nu va primi niciun ban în plus!
deputat Ciprian Şerban – PSD Neamţ

Articolul anterior

Vilă distrusă de un incendiu la Dumbrava Roşie. Proprietara a suferit atac de panică.

Articolul următor

Alertă într-o localitate din Neamț! Patru urși au fost văzuți în această seară!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *