ISSN 2457 - 3973

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (PNL Neamţ): „Sectorul A8 Leghin – Miercurea Nirajului a primit toate avizele!”

Sectorul montan al autostrăzii A8 (Miercurea Nirajului – Leghin) a primit toate avizele de la ministerele avizatoare și urmează să se emită Hotărârea de Guvern pentru indicatorii tehnico-economici, a anunţat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu (PNL Neamţ).
Parlamentarul nemţean a subliniat că Autostrada Unirii A8, care va face legătura dintre Moldova și Ardeal, iar mai departe cu Europa Occidentală, reprezintă coloana vertebrală a dezvoltării zonei.
„Este esența evoluției economice, industriale, turistice, comerciale, iar pentru asta niciun efort depus pentru atingerea acestui obiectiv nu este prea mare. Mă bucur că, în tot acest demers, am putut fi una dintre roțile angrenajului care conduce acest proiect pe parcursul pozitiv, pentru fiecare om al locului, autostrăzile Moldovei fiind o prioritate, iar pentru asta fac totul.Păstrez o permanentă legătură,  cu societatea civilă implicată în acest proiect, cât și cu decidenții de la nivel administrativ central, autostrăzile Moldovei , fie că vorbim de A8, fie de A7, sunt în centrul activității mele, pentru că inima mea bate pentru această regiune, simțind obligația de a construi un viitor viabil”, a declarat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu.
Acesta a explicat că asigurarea fluxului administrativ şi buna colaborare din Guvern sunt garanții că investițiile dorite „sunt pe cel mai bun drum”.
„Eu voi fi acolo, pentru a depune tot efortul în împlinirea unui viitor mai bun pentru Moldova și pentru întreaga Românie!”, a conchis deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Articolul anterior

Cinci autoturisme şi un microbuz au rămas înzăpezite pe DJ Bahna – Izvoare

Articolul următor

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în zonele Huci, Moara Veche și Fundoaia din comuna Ruginoasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular