ISSN 2457 - 3973

Deputatul Leoreanu (PNL Neamţ): „Spitalul vechi din Roman va redeveni frumos şi funcţional”

Licitaţia privind reabilitarea şi extinderea Spitalului vechi din municipiul Roman a intrat în ultima fază.
Anunţul a fost publicat în SICAP (sistemul informatic de licitaţii) şi în câteva săptămâni ar putea fi semnat contractul de execuţie.
Deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu (preşedintele PNL Roman şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor) a declarat, joi, că va urmări îndeaproape prin „toate pârghiile legale” ca proiectul de reabilitare şi extindere să se desfăşoare în condiţii foarte bune.
„Voi urmări implicat toate proiectele importante pentru Roman, așa cum am făcut mereu, pentru că romașcanii merită un oraș din ce în ce mai frumos și funcțional. Unul dintre proiectele care are multiple efecte în comunitate este „Reabilitare și extindere Așezământ spitalicesc 《Precista》”, cunoscut nouă ca „Spitalul vechi”. După ce în luna martie au fost aprobați indicatorii tehnico-economici la nivel guvernamental, iată că am ajuns și la momentul publicării în SICAP spre licitație a serviciilor de proiectare și execuție. Este un pas major spre realizarea acestei investiții importante care pe lângă reabilitarea unei frumoase clădiri istorice va aduce servicii medicale suplimentare în municipiul Roman. Voi urmări în continuare parcursul acestui proiect și mă voi implica prin toate pârghiile avute la dispoziție pentru realizarea acestei investiții în bune condiții, printr-o bună colaborare cu administrația publică centrală”, a declarat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu.
Clădirea Spitalului Precista Spitalul vechi din Roman datează din anul 1872, și a fost ridicată în stil neoclasic romantic.
În urma seismului din 4 Martie 1977 structura de rezistență a clădirii principale a suferit degradări importante

Articolul anterior

Oana Bulai – primul parlamentar nemţean care îşi prezintă raportul de activitate pentru actuala sesiune

Articolul următor

Patru copii, răniţi într-un accident la Căciuleşti – Neamţ. Veneau din Suceava într-o tabără.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *