ISSN 2457 - 3973

Deputatul Mugur Cozmanciuc: ”Pe Ionel Arsene l-a apucat din nou dragostea nețărmurită față de codrii Neamțului!”

”Pe Ionel Arsene l-a apucat din nou dragostea nețărmurită față de codrii Neamțului!”, a reacționat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, la acuzațiile lansate de liderul social-democrat.
Ionel Arsene a scris pe pagina de facebook că anul acesta au fost tăiate cantități de 3 ori mai mari de lemne decât anul trecut, situație însă contrazisă de Direcția Silvică Neamț.
”Așa cum ne-a învățat deja, pe Ionel Arsene îl caracterizează următoarele: HAI SĂ URLU CÂT MAI TARE, să dezinformez și să manipulez, ca să nu mi se descopere adevăratul caracter! L-a apucat din nou dragostea nețărmurită de codrii Neamțului! Nu ai apărat nimic, mai ales când e vorba de comoara verde a județului Neamț. La cum gestionezi tu patrimoniul județului, era să pierdem Cheile Bicazului. Lasă deoparte declarațiile fierbinți de patriot îndrăgostit de codru și nu mai fi un răspândac de fake news, că nu mai ești credibil. Ai încercat și în primăvară să faci scandal pe tema asta, dar ți s-a spus clar, cu date, că minți”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.
Parlamentarul liberal a adăugat că cele mai mari tăieri de păduri ar fi avut loc în perioada guvernării PSD.
”Adevărul este că “jaful” la care se referă Ionel Arsene a avut loc în perioada guvernării PSD, în care păduri din mai multe județe au suferit tăieri. Dacă tot îți era să aperi codrii Neamțului trebuia să o faci atunci! Dar nu ai vrut să deranjezi combinații colegilor de partid. În 2020, ministrul liberal al Mediului a înăsprit pedepsele pentru tăierile ilegale și a îmbunătățit procedurile de urmărire a transporturilor de masă lemnoasă. Se vede că asta deranjează la PSD! Așa cum ne-ai obișnuit, arunci cu vorbe goale și acuzații mincinoase! De aceea, pe 6 decembrie este important ca fiecare dintre voi să vină la vot, să voteze PNL, poziția 6 pe buletinul de vot! Noi vom avea grijă de comoara verde a județului Neamț, pentru că vrem să o lăsăm moștenire copiilor și nepoților noștri”, a mai spus deputatul Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Vineri, 13…. Piatra-Neamț și Pângărați – incidență peste 6 la mie! Ședință CJSU Neamț la ora 14.00!

Articolul următor

Puștiul de 16 ani care a furat 2 autoutilitare a fost arestat de judecătorii din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.