ISSN 2457 - 3973

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ): Veşti bune pentru Autostrada Unirii, sectorul Târgu Neamţ- Ungheni!

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ) a anunţat, joi – 8 aprilie, că a fost semnat contractul pentru proiectarea completă a autostrăzii A8, pe sectorul Târgu Neamţ – Iaşi – Ungheni.
Acest pas a fost posibil după ce licitaţia pentru desemnarea câştigătorului nu a fost contestată în termen de nimeni.
“Astăzi a fost semnat contractul pentru proiectarea completă (studiu de fezabilitate + proiect tehnic) a Autostrăzii Unirii, A8 – sectorul principal între Târgu Neamț – Iași – Ungheni. Infrastructura rutieră din zona Moldovei este o prioritate pentru guvernul condus de premierul PNL Florin Cîțu. În data de 19 martie a fost desemnat câștigătorul pentru “Completare/Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate, si elaborare P.A.C., P.A.D. si P.T.E. pentru obiectivul “Autostrada Targu-Neamt – Iasi- Ungheni”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.
Compania Naţională de Administrare a Ifrastructurii Rutiere anunța în luna martie că “ofertantul desemnat câștigător este SC CONSITRANS S.R.L., cu preţul de 58.830.448,35 Lei fără TVA si un punctaj total de 96,00 de puncte, din care 40,00 de puncte pentru componenta financiara si 56,00 de puncte pentru componenta tehnică.
Durata de realizare a serviciilor de proiectare este după cum urmează:
* 12 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate;
* 5 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executarii Lucrarilor de Construire (PAC) si obtinerea Autorizatiei de Construire;
* 5 luni pentru realizarea Proiectului Tehnic de Execuție (PTE);

Articolul anterior

Dr. Cătălin Denciu – Eroul Anului 2020. Ce spune directorul regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Articolul următor

Premierul Cîţu: Circulaţia în noaptea de Înviere, până la ora 05.00. Se deschid staţiunile de pe litoral.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *