ISSN 2457 - 3973

Deputatul Neculai Iftimie, despre foștii colegi din PSD Neamț: ”Sfidează cetățenii!”

Deputatul Neculai Iftimei a avut o nouă reacție împotriva foștilor colegi din PSD Neamț, cu privire la boicotul ședinței de luni, din Parlament.

Parlamentarul nemțean a declarat că social-democrații sfidează cetățenii prin atitudinea lor și acesta este un motiv în plus pentru declanșarea alegerilor anticipate.

”Prin decizia PSD de a boicota ședința de astăzi, foștii mei colegi arată că nu contează cine este la conducere, că vorbele rămân doar vorbe. Degeaba au spus că au înțeles mesajele transmise de majoritatea românilor, la alegerile din anul 2019, pentru că deciziile arată contrariul. Astăzi, cei de la PSD au boicotat o acțiune parlamentară demarată tot de PSD. Prin acest gest arată sfidare față de cetățenii care i-au ales să le reprezinte interesele, să lucreze pentru binele României. Prin decizia de astăzi au arătat că avem nevoie de alegeri anticipate, pentru a avea un Parlament legitim și interesat, în mod real, de viitorul românilor”, a declarat deputatul Neculai Iftimie.

Aceasta nu este prima ieșire a parlamentarului față de foștii colegi parlamentari din PSD Neamț.

Pe 5 februarie, la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, Neculai Iftimie a spus că nu va vota și nu va susține PSD pentru că ”nu a făcut nimic pentru județul Neamț”. 

”Laudele cu fotografii, înalte imagini de gală, nu sunt decât minciuni ale ipocriziei PSD. Este vremea schimbării adevărate. Județul Neamț va trebui să cunoască un alt viitor. Vreau ca județul Neamț sa fie un exemplu pozitiv la nivel național. Ajunge cu minciuna PSD”, a fost mesajul deputatului Neculai Iftimie, însoțit de o fotografie alături de președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc. 

Articolul anterior

O femeie și-a dat foc la casă! A sunat la 112 și a anunțat că …

Articolul următor

Isterie la Roznov! Trei chinezi au pus pe jar comunitatea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *